Witam.
Mam problem z moim psiakiem (ponad roczny Cocer Spaniel angielski).
Mianowicie zjadł on na spacerze (to, że podczas spacerów co rusz ucieka zjada wszelakie wyrzucane z okien odpadki kuchenne - kości, niedojedzone kanapki etc. to osobny problem...) coś owinięte w foliowy worek. Razem z workiem.
I co teraz? Czy mogę liczyć że on ten worek najnormalniej w świecie wydali czy może to skończyć się poważniej?
Foliowy worek
trzeba to pilnie obserwować. Jęsli po 3-5 dniach będzie ok to znaczy, że go wydalił. Ale folia ogólnie to wredny materiał jako ciała obce połknięte przez zwierzę.
Panie doktorze a czy jest jakiś sposób na sprowokowanie wymiotów u psa??Jarek pisze:trzeba to pilnie obserwować. Jęsli po 3-5 dniach będzie ok to znaczy, że go wydalił. Ale folia ogólnie to wredny materiał jako ciała obce połknięte przez zwierzę.
Ja słyszałam o szklance wody wymieszanej pół na pół z wodą utlenioną, albo szklance osolonej wody?? Czy to faktycznie można zastosować w jakimś naglym wypadku??
ta można
-
- Informacje
-