Bosch Sanabelle Adult-czy warto kupic te karme?
Zastanawiam sie nad zakupem karmy Bosch Sanabelle Adult dla moich kotow...Nie wiem na ile ta karma jest dobra, w opisie na stronie Krakvet niewiele jest napisane na temat jej skladnikow. Czy ktos karmil ta karma koty i jaka ma opinie na jej temat? Do tej pory od ponad pol roku podaje kotom Acane Adult i jestem z niej bardzo zadowolony, chcialbym jednak zrobic kocurom jakas odmiane od czasu do czasu. Dodam tylko, ze moje kociska karmione sa tylko sucha karma.
Sanabelle to jest na ogół karma uwielbiana przez koty, moje też bardzo chętnie jadły zarówno Adulta jak i Sensitiva. Co do składu to szczerze mówiąc średni, nie mam już etykiety ale z tego co pamiętam to chyba w składzie nie ma tauryny. Dużo osób daje z powodzeniem. Skład jest dosyć dobry, ale na pewno nie rewelacyjny.
Nie jestem pewna, ale jeśli ta karma jest średniej jakości to, np. do karmy kitten można dopłacić kilka zł i ma się lepszej jakość Royal Canin.
Kilka z tych karm Bosch Sanabelle jest nawet droższa od RC.
Kilka z tych karm Bosch Sanabelle jest nawet droższa od RC.
-
- Informacje
-