Bosch Sanabelle Adult-czy warto kupic te karme?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Slavik

28 stycznia 2007, 16:10

Zastanawiam sie nad zakupem karmy Bosch Sanabelle Adult dla moich kotow...Nie wiem na ile ta karma jest dobra, w opisie na stronie Krakvet niewiele jest napisane na temat jej skladnikow. Czy ktos karmil ta karma koty i jaka ma opinie na jej temat? Do tej pory od ponad pol roku podaje kotom Acane Adult i jestem z niej bardzo zadowolony, chcialbym jednak zrobic kocurom jakas odmiane od czasu do czasu. Dodam tylko, ze moje kociska karmione sa tylko sucha karma.
DamaKier
Kontakt:

30 stycznia 2007, 20:48

Sanabelle to jest na ogół karma uwielbiana przez koty, moje też bardzo chętnie jadły zarówno Adulta jak i Sensitiva. Co do składu to szczerze mówiąc średni, nie mam już etykiety ale z tego co pamiętam to chyba w składzie nie ma tauryny. Dużo osób daje z powodzeniem. Skład jest dosyć dobry, ale na pewno nie rewelacyjny.
Awatar użytkownika
Śliwka
Kontakt:

31 stycznia 2007, 08:37

Nie jestem pewna, ale jeśli ta karma jest średniej jakości to, np. do karmy kitten można dopłacić kilka zł i ma się lepszej jakość Royal Canin.
Kilka z tych karm Bosch Sanabelle jest nawet droższa od RC.
ODPOWIEDZ
  • Informacje