Która karma lepsza???
Mojemu kociakowi najbardziej smakuje przysmak Sheba Filets. Mój kociak szaleje za tym przysmakiem. Fileciki w sosie przyciągają go zapachem i smakiem. I skład karmy również jest bardzo dobry. Polecam wszystkim właścicielom futrzaczków, na pewno się nie zawiedziecie.
Mój kot w specjalne dni dostaje karmę Sheba - po prostu ją uwielbia. Wcale się nie dziwię, gdyż pięknie pachnie i wygląda, gdy tylko widzi opakowanie to od razu wie, że był grzecznym kotkiem. Karma Sheba ma dobry skład dla mojego kotka i wspanialy wybór smaków - kot za nią wprost szaleje!
To że kotu coś super smakuje nie znaczy że karma jest bardzo dobra i zasługuje na uznanie.
Ludziom smakują cukierki i chipsy a wcale nie są dla nas dobre.
Karma która ma 4 % mięsa w sobie nie może być dobra !!
Ludziom smakują cukierki i chipsy a wcale nie są dla nas dobre.
Karma która ma 4 % mięsa w sobie nie może być dobra !!
całe szczęście, że mój kot nie jest wybredny - daje mu karmę sklepową zmieszaną z kaszą, mięsem i warzywami :)
-
Moja kotka jedyne mokre, które zje to wołowina, puszek nie rusza
a co ma ilość tłuszczu do tego ? koty nie tyją od tłuszczu tylko od węglowodanów im miej białka i tłuszczu tym więcej węglowodanów - czyli efekt odwrotny od zamierzonego .now pisze:Polecam karmę suchą Happy Cat Sterilised.Koty chętnie jedzą,tylko tłuszczu 10,5%.
Wyższy tłuszcz to też lepsza przyswajalność witamin i większa sytość karmy - czyli kot zje jej mniej.
-
- Informacje
-