Jaka karma?
-
No to właśnie szuka w necie ja z royala bym całkowicie zrezygnowała bo więcej tam chemii niż mięsa. Bardziej kierowałabym się w stronę szwedzkiej karmy Bozita. Mają wiele rodzajów karm
Ja tez szukam karmy . Powiedz mi ta z bozity gdzie można kupić? Chciałbym poczytać o jej składzie .
-
To wklep sobie w google "Bozita" to Ci wyskoczy ich strona i tam sobie poczytasz
[quote=lovepets post_id=263985 time=1532441374 user_id=162139]
Również proszę o poradę jaka karma dla 3 miesięcznego kociaka
[/quote]
Ja zaczynałam od karm marketowych i nie polecam . Koleżanka poleciła mi kupić karmę o dobrej jakosci i żebym tylko takie używała . Aktualnie podaje bozite .
Również proszę o poradę jaka karma dla 3 miesięcznego kociaka
[/quote]
Ja zaczynałam od karm marketowych i nie polecam . Koleżanka poleciła mi kupić karmę o dobrej jakosci i żebym tylko takie używała . Aktualnie podaje bozite .
-
No jeśli komuś nie zależy na zdrowiu zwierzaka to niech kupuje najtańszą. Trzeba uważnie czytać etykiety bo czasami zdarzają się haczyki. Ja raczej polecałabym jakąś lepszą karmę z zoologicznego
na pewno nie warto stawiac na karmy marketowe. od poczatku trzeba dbac o zwierza, tak jak o siebie i karmic go zdrowym i dobry jedzonkiem, co prawda to czasem wiaze sie wydaniem wiekszej gotowki aby kupic cos dobrego z dobrym skladem i pozywnego. ja przerobilam juz wszystkie chyba dostepne karmy z marketow, od niedawna kupuje bozite. jak na razie jest ok. zamawiam ja przez neta. maja spory wybor. duzo smakow, dla duzych zwierzakow, malych, z nadwaga, z mniejsza iloscia tluszczu i wieksza.
na pewno nie warto stawiac na karmy marketowe. od poczatku trzeba dbac o zwierza, tak jak o siebie i karmic go zdrowym i dobry jedzonkiem, co prawda to czasem wiaze sie wydaniem wiekszej gotowki aby kupic cos dobrego z dobrym skladem i pozywnego. ja przerobilam juz wszystkie chyba dostepne karmy z marketow, od niedawna kupuje bozite. jak na razie jest ok. zamawiam ja przez neta. maja spory wybor. duzo smakow, dla duzych zwierzakow, malych, z nadwaga, z mniejsza iloscia tluszczu i wieksza.
-
- Informacje
-