Nie umiem tych tyg przeliczać na miesiące, z 3 tabelki jakieś widziałam i każda inna. (10 mies księżycowych, a naszych 9,5?). Chyba 7 mies.
Sucz je nutrę, myślałam o markusie, ale nic nie przebije nutry pod względem ekonomicznym. na surowe obie kręcą nosem. Ciężkie czasy nastały, a pomysłów brak na polepszenie sytuacji, no może nie pomysłów tylko środków do ich realizacji.
Będę mniej się zadręczać żywieniem małego dziecka niż tymi włochatymi.
Jak przekonać kociaka do karmy bezzbożowej?
Seiti ten zielony Markus ma przyzwoity skład i cena taka do przyjęcia, karmił nim traceshy i dobrze się na jego temat wypowiadał.
Ciekawe jak najmłodsze dziecię zostanie przyjęte przez resztę stada, czy nie będzie nadmiernego ślinienia się nad łóżeczkiem Jakby był finans to byśmy im wszystkim najlepszą karmę i najświeższe mięso kupiły i tak mają nie najgorzej a powiedziałabym, że całkiem nieźle.
Ciekawe jak najmłodsze dziecię zostanie przyjęte przez resztę stada, czy nie będzie nadmiernego ślinienia się nad łóżeczkiem Jakby był finans to byśmy im wszystkim najlepszą karmę i najświeższe mięso kupiły i tak mają nie najgorzej a powiedziałabym, że całkiem nieźle.
-
Wszystko spoko tylko jak mój kot jest wychodzący i ja mu podaje karmę bez zbóż to po prostu nie chce wracać do domu i albo poluje na szczury albo wymusza od sąsiadek szyneczki ... I co z takim łobuzem robić ?
-
U nas szybko poszło z Bozitą. Nie było problemów, żeby się na nią przerzucić
[quote=sylwia8998 post_id=263791 time=1531518171 user_id=161867]
[/quote]
Widocznie od razu polubił ta karmę :) u nas jest trudno . Może js wypróbuje . Gdzie ja kupowałas ?
[/quote]
Widocznie od razu polubił ta karmę :) u nas jest trudno . Może js wypróbuje . Gdzie ja kupowałas ?
-
- Informacje
-