![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Jakie karmy w puszkach polecacie??
Z góry dziękuje za pomoc.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A gdzie można nabyć tę karmęJeśli chodzi o mokre karmy, u mnie rewelacją okazała się Bozita. Są to kartoniki o wadze 380g, wypełnione kawałkami w sosie lub galaretce, o bardzo wysokiej zawartości mięsa - ok. 90%.
Cena również zachęcająca - ok. 4 zł za kartonik.
Moje futra wyją chórem podczas nakładania obiadu do miseczek.
To chyba najlepsza reklama.![]()
w jednym z poznańskich sklepów internetowychŚliwka pisze:A gdzie można nabyć tę karmęJeśli chodzi o mokre karmy, u mnie rewelacją okazała się Bozita. Są to kartoniki o wadze 380g, wypełnione kawałkami w sosie lub galaretce, o bardzo wysokiej zawartości mięsa - ok. 90%.
Cena również zachęcająca - ok. 4 zł za kartonik.
Moje futra wyją chórem podczas nakładania obiadu do miseczek.
To chyba najlepsza reklama.![]()
Chyba masz na myśli Shebę w 100 g tackach, bo przecież Sheba Filets jest prawie w całosci z mięsaŚliwka pisze:Ja Gourmetu i Sheby nie polecam, bo zawierają mało mięsa Za cenę Sheby można kupić więcej kocich konserw lepszej jakości, np. Leonardo czy Animonda Carny.
kociaczek250 pisze:Chyba masz na myśli Shebę w 100 g tackach, bo przecież Sheba Filets jest prawie w całosci z mięsaŚliwka pisze:Ja Gourmetu i Sheby nie polecam, bo zawierają mało mięsa Za cenę Sheby można kupić więcej kocich konserw lepszej jakości, np. Leonardo czy Animonda Carny.Ja daję obydwa rodzaje Sheby mojemu kotu i ma się po nich świetnie.
To skład Sheby (tej 80g) ze strony Krak-vetu, jak widać karma ta nie jest "prawie w całości z miesa"Składniki:
pierś z kurczaka (min. 30%), pierś z kaczki (min. 4%), skrobia z tapiok
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości