kocurek anorektyk
wyniki badań poza obnizoną glukozą są w normie, czyli rzeczywiście jest to anorektyk, a czego się dowiem jeszcze od lekarza napiszę
jestem po wizycie. Badania WSZYSTKIE są absolutnie w normie.
p. doktór uznała, że kotek cierpi na depresję. Dostał na cztery dni anabolik, a po czterech dniach i kontrolnym telefonie do lecznicy ma zacząć brać antydepresanty.
co trzy dni będę kotka ważyć
Czy ktoś miał podobny przypadek?
p. doktór uznała, że kotek cierpi na depresję. Dostał na cztery dni anabolik, a po czterech dniach i kontrolnym telefonie do lecznicy ma zacząć brać antydepresanty.
co trzy dni będę kotka ważyć
Czy ktoś miał podobny przypadek?
dyfuzor jest zainstalowany od połowy grudnia.
próbowałam już chyba wszystkiego, poza homeopatią, w którą absolunie, fundamentalnie nie wierzę.
Cieszę się, że spotkałam lekarkę, która się przejęła stratą wagi mojego kocurka
Następne spotkanie mam we wtorek, zobaczymy jak zareaguje na lek
próbowałam już chyba wszystkiego, poza homeopatią, w którą absolunie, fundamentalnie nie wierzę.
Cieszę się, że spotkałam lekarkę, która się przejęła stratą wagi mojego kocurka
Następne spotkanie mam we wtorek, zobaczymy jak zareaguje na lek
trzy dni było prawie bez zmian, kotek jadł tylko późnym wieczorem, waga nie drgnęła. Pocieszałam się,że nie spada.
Dzisiaj rano zabrał się za jedzenie!!!! wieczorem waga pokazała 100 gram więcej UFFFFF. teraz jestem po wizycie. dostanie jeszcze parę razy anabolik co 4 dni, bez antydepresantów.
Kiedy wróciłam przywitał mnie miauk, jestem głodny!!!!! wciął sporo mięcha, parę odkłaczaczy i poprawił suchym jedzonkiem.Teraz mogę zacząć myśleć o POWOLNYM wprowadzeniu karmy antystruwitowej
Dzisiaj rano zabrał się za jedzenie!!!! wieczorem waga pokazała 100 gram więcej UFFFFF. teraz jestem po wizycie. dostanie jeszcze parę razy anabolik co 4 dni, bez antydepresantów.
Kiedy wróciłam przywitał mnie miauk, jestem głodny!!!!! wciął sporo mięcha, parę odkłaczaczy i poprawił suchym jedzonkiem.Teraz mogę zacząć myśleć o POWOLNYM wprowadzeniu karmy antystruwitowej
-
- Informacje
-