Oj tak, umiar jest potrzebny. Zwłaszcza, że od jutra mamy AdwentBorysek pisze: ... i bawmy się (z umiarem )
Domowa dieta
Kociaczku, bez urazy, ale Twój post jest równie ambitny..kociaczek250 pisze:Ambitne posty...Amika pisze:Borysek pisze:
Uwielbiam tę polską konstruktywną krytykę...
Wyluzuj więc, bo trochę śmiechu jeszcze nikomu nie zaszkodziło w przeciwieństwie do złości
- kociaczek250
- Kontakt:
Jakbym ja jeszcze miała jakieś powody do śmiechu...
- kociaczek250
- Kontakt:
Samotność, złe oceny w szkole...Wybaczcie, ze się tak na Was wyżywam, już nie będę...Amika pisze:A co Kociaczku tak Cię zasmuciło ?
- kociaczek250
- Kontakt:
Nie widać...Borysek pisze:Głowa do góry, jutro będzie lepiej...
- kociaczek250
- Kontakt:
Dzięki, kochani Już mi się humor poprawił dzięki Wam ^^ Akurat przeglądalam tą stronę i mi się smutno robiło... xxxxxxxxxxxxxxxxx
- Pussia_cat
Moja kotka zjada całą karmę - i sos , i mięsko
Przepisu na sos niestety nie posiadam
Przepisu na sos niestety nie posiadam
zauwazylam moja kiciunia dzien w dzien wypija sosik z saszetki urinary, na zmiane wolowina i kurczak, kawalkow miesa ani mysli tknac
sosik jest the best i duzo go mozna wycisnac, do standardowej typowej plastikowej miski zapelniona 1.3cia
w sumie to dla mnie dobrze bo dodatkowy plyn, chociaz ponoc trzeba to traktowac jak pozywienie, co rozumiem tylko czesciowo bo pzreciez nawet na oko widac ze sklada sie to z niegestego plynu w zdecydowanej wiekszosci
sosik jest the best i duzo go mozna wycisnac, do standardowej typowej plastikowej miski zapelniona 1.3cia
w sumie to dla mnie dobrze bo dodatkowy plyn, chociaz ponoc trzeba to traktowac jak pozywienie, co rozumiem tylko czesciowo bo pzreciez nawet na oko widac ze sklada sie to z niegestego plynu w zdecydowanej wiekszosci
-
- Informacje
-