Surowe podroby
Ja moim kotom daję od czasu do czasu
Kupuję większą ilość np. serc drobiowych, mielę przez maszynkę do mięsa i zamrażam w takich plastikowych foremkach do lodu. Trzymam w zamrażalniku i od czasu do czasu wyciągam takie porcyjki, odmrażam i podaję.
Tak samo robię z filetem z kurczaka i wołowinką
Kupuję większą ilość np. serc drobiowych, mielę przez maszynkę do mięsa i zamrażam w takich plastikowych foremkach do lodu. Trzymam w zamrażalniku i od czasu do czasu wyciągam takie porcyjki, odmrażam i podaję.
Tak samo robię z filetem z kurczaka i wołowinką
Dobrze byłoby te podroby podgotować
-
- Posty:71
- Rejestracja:19 kwietnia 2010, 12:16
Kurcze a ja codziennie daje przemrożoną pierś z kurczaka, wołowinę i do tego puszkę animondy. Wszystko w malutkich porcjach razem wymieszane, bo moja kotka jest strasznym niejadkiem. Co kilka dni do tego wszystkiego jeszcze gotowany filet z mintaja. Czy dobrze robię? Do tego daję suche Royal mieszany z Nutrą gold dziennie 40g, na opakowaniu jest dzienna porcja 60g, ale, że 2 razy dziennie dostaje takie porcje jak wyżej napisałam to zmniejszyłam do 40g. Czy ja dobrze karmię?
z tego co wiem mięso drobiowe może powodować alergię ale takiego przypadku jeszcze nie miałam
ja podaję surowe, przemrożone mięso pokrojone na kawałki wielkości średniej myszki
a czasami gotowane z rosołem - rosół jest milej widziany niż mięso
ja podaję surowe, przemrożone mięso pokrojone na kawałki wielkości średniej myszki
a czasami gotowane z rosołem - rosół jest milej widziany niż mięso
-
- Informacje
-
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości