Witam, co sądzicie o tej karmie? Mam trzy koty ( róznej płci, w róznym wieku, kastrowane i nie - totalny misz-masz ), jedza sucha karme RC, czasem wołowinę lub piersi drobiowe oraz rano i wieczorem ( wstyd się przyznać ) saszetki Whiskas Supreme. Cóż poradzę na to, że nie chcą nic innego? Chociaż muszę stwierdzić, ze w tych saszetkach widać ( w odróznieniu od innych teoretycznie lepszych karmach) kawałki prawdziwego mięsa!
W kazdym razie myslę o zmianie mokrej karmy...
Czy polecilibyście mi te Bozitę? Niestety nie ma jej w ofercie Krakvetu
Mokra karma bozita
Moje kotki bardzo lubiły bozite, kupowałam im paszteciki (są jeszcze kawałeczki w galaretce),skład ma fajny i kocice w sekundzie miały puste miseczki, tak im smakowała, bardzo dobrze ją przyswajały, sierść piękna. Z mokrych z czystym sumieniem mogę polecić Smillę, skład tak samo super, pamiętam że w puszce z sardynkami faktycznie były kawałki ryb a w drobiowych serduszka drobiowe. No i kupowana w pakiecie ma bardzo przystępną cenę,a kotki ją uwielbiały
Dziękuje za wszystkie rady. Szkoda,ze bozity nie ma w krakvecie, zamówiłabym przy okazji zakupów jeden kartonik na próbę. A tak zastanawiam sie tez nad Animondą ( tą tańszą) Jedno jest pewne- te karmy sa na pewno lepsze od Whiskasa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Informacje
-