wiem, pytanie banalne
ale moja jedna z kocic absolutnie nie daje sobie obciąc pazurów
wyjazd do weta jest dla niej koszmarnym stresem
ja sama nie daje rady, z pomoca drugiej osoby równiez , ona jest zbyt silna
czy powinanm ja stresowac i obcinac u weta i jak czesto mam to robic
czy dac jej spokój
kotka jest niewychodzaca wiec drapie tylko drapak
pazury
Witaj,
skoro nie niszczy mebli to po co w ogole obcinac? Stresujesz kota, a i o pomylke latwo gdy kot szarpie sie. Jakby obcinanie bylo konieczne to sprobuj zawinac ja w recznik.
Pozdrawiam
skoro nie niszczy mebli to po co w ogole obcinac? Stresujesz kota, a i o pomylke latwo gdy kot szarpie sie. Jakby obcinanie bylo konieczne to sprobuj zawinac ja w recznik.
Pozdrawiam
takie pytanie tutaj? właściwie możesz przeprowadzić na ten temat ankietę i sprawdzić ile osób na 100 odpowie a)"tak jeździj do weta" b) "nie obcinaj pazurów"
absorbujesz nie potrzebnie czas takimi błahostkami
To jest forum, kto pyta nie bladzi
Od moderowania jest moderator
Twoj list jest takze OT
Pozdrawiam, majkelos
Od moderowania jest moderator
Twoj list jest takze OT
Pozdrawiam, majkelos
jeśli zwierze nic nie niszczy i nie atakuje ludzi to zdecydowanie zostawić pazury w spokoju
mebli nie niszczy , ale czesto haczy pazurami o np posciel, ubrania i wtedy sie denerwuje(ona) , jak ja próbuje odhaczyc to sie irytuje i mnie gryzie i martwie sie zeby sobie przy tych szarpaninach krzywdy nie zrobiła , a tak to dla mnie moze miec sobie długie , o pomyłke łatwo wiec po kilku próbach obciecia zrezygnowałam , recznikiem zawijałam tez ale ona jest zbyt silna nie da radymajkelos pisze:Witaj,
Pozdrawiam
napisłam ze wiem ze pytanie jest błahe , ale zawsze mozna chyba zapytac , prawda?matylda pisze:takie pytanie tutaj? właściwie możesz przeprowadzić na ten temat ankietę i sprawdzić ile osób na 100 odpowie a)"tak jeździj do weta" b) "nie obcinaj pazurów"
dla mnie akurat ta kwestia jest istotna
dziekuje za odpowiedz, tez miałam takie odczucia zeby jej dac raczej swiety spokój , zwłaszcza ze to kotka po duzych przejsciachjarek pisze:jeśli zwierze nic nie niszczy i nie atakuje ludzi to zdecydowanie zostawić pazury w spokoju
-
- Informacje
-