jedzenie w nocy
-
Czy wasze koty domagają się jedzenia w nocy? Moje robią to bardzo skutecznie, tj. skaczą po łóżku, drapią po oczach itd. Nie ma szansy na spanie dopóki nie dosypię do miski. Dodam, że jeden z nich powinien przejść na dietę ale terroryzuje mnie, paskuda wredna.
- Furia i Afera
Moje dziewczynki tez maja na noc w misce suche.
Furia zaczęła tyć po sterylizacji, więc pomyślałam, że należałoby zabierać jedzonko na noc. Okazało się jednak, że po przejściu na karmę dla sterylizowanych kotek w ciągu dnia nawet nie zjada zalecanej dawki, więc postanowiłam nie chować jedzenia na noc.
Zobaczymy jakie da to efekty, ale wydaje mi się, że powoli stabilizuje się jej waga i jest bardziej energiczna.
Furia zaczęła tyć po sterylizacji, więc pomyślałam, że należałoby zabierać jedzonko na noc. Okazało się jednak, że po przejściu na karmę dla sterylizowanych kotek w ciągu dnia nawet nie zjada zalecanej dawki, więc postanowiłam nie chować jedzenia na noc.
Zobaczymy jakie da to efekty, ale wydaje mi się, że powoli stabilizuje się jej waga i jest bardziej energiczna.
- Furia i Afera
Skąd ja to znam moje dziewczyny to nieprzeciętne terrorystki jeśli chodzi o wymuszanie jedzenia i innych smakołyków Na szczęście coraz częściej udaje mi się je pokonać "tajną bronią" jak wyżej opisanasorenia pisze:Jeden z moich sie domaga, mimo ze ma suche w misce i to jest na zasadzie ze udaje ze dosypuje nowe i on to co byl zaczyna jesc.. Ledwo co sie po tym uloze w lozku to prosi zeby go wypuscic, po 15 min kolejny chce wyjsc itd
PS. Furia ładnie zrzuciła zbędny tłuszczyk Afera jak była tak i jest wysoka i szczupła
-
- Informacje
-