Witam
Od czterech lat żywię dwie wysterylizowane kotki karmą RC urinary s/o.W związku z polityką firmy karma staje się niedostępna w przystępnej cenie.W lecznicy różnica ceny do sklepów internetowych to prawie 100% więcej.Proszę o pomoc w doborze karmy o podobnym składzie i cenie.
Pozdrawiam
Jaka karma zamiast RC
karmą podobnną jest hills c/d
i co z tego , że to odpowiednik
kilka lat temu miałam kotkę z niewydolnością nerek, RC renal jadła z upodobaniem hillsa tknąć nie chciała nawet jak była bardzo głodna
ja wiem, ze co kot to smaki ale w niektórych chorobach nie można "przetrzymać" aż zgłodnieje, polityka firmy jest dla mnie niezrozumiała - uderza opiekunów po kieszeni i to mocno, a jednocześnie renoma karmy wcale w ten sposób nie wzrośnie
kilka lat temu miałam kotkę z niewydolnością nerek, RC renal jadła z upodobaniem hillsa tknąć nie chciała nawet jak była bardzo głodna
ja wiem, ze co kot to smaki ale w niektórych chorobach nie można "przetrzymać" aż zgłodnieje, polityka firmy jest dla mnie niezrozumiała - uderza opiekunów po kieszeni i to mocno, a jednocześnie renoma karmy wcale w ten sposób nie wzrośnie
-
witam mam pytanie czy zdrowe koty moga jesc karmy weterynaryjne? np urinary,renal,diabetic?z gory dziekuje za odpowiedz
nie powinny niektórych w ogóle nie wolno podawać.
-
juz sie pytales i otrzymałeś odpowiedź i to nie jednągerardbutler pisze:witam mam pytanie czy zdrowe koty moga jesc karmy weterynaryjne? np urinary,renal,diabetic?z gory dziekuje za odpowiedz
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=14385
-
a no okulista się kłania,ale po 2 minutach niecierpliwości założył temat z tym samym pytaniemK@rOLcI@ pisze:on sie najpierw tutaj zapytal a potem zalozyl tamten temat - akurat bylam na forum i widzialam kolejność
Jakby ktoś był zainteresowany, to karmy RC weterynaryjne można kupić na allegro w całkiem przyzwoitej cenie. RC Urinary np. 3,5 kg po ok. 110 zł, a 10 kg ok. 150 zł. Nie podaję sprzedawcy, żeby nie było, że reklamuję, kto chce, to sobie wrzuci tam w wyszukiwarkę i znajdzie.