Szwedzka karma dla kota
Ja Bozity nie polecam bo ma w składzie wieprzowinę. A to nie jest odpowiednie mieso dla kota.
Wydaje mi się że w krajach skandynawskich jest wogle wysoki nadzór nad jedzeniem. Moja kotka bardzo lubi do pleka winko ale musi byc one wytrawne aby jej nie zaszkodziło. zazwyczaj dodaje jej troszkę kropelek tego wina xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjest ono dosyć drogie jednak jak kupię całą butelkę to styknie jej na cały rok.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2015, 13:35 przez RoberoM, łącznie zmieniany 1 raz.
-
myślę że sprowadzanie karmy ze szwecji to przegięcie. Owszem o pupila należy dbać ale w przypadku kota karma może równie dobrze być tylko uzupełnieniem diety mięsnej.,
Moja kotka chętnie zjada Bozitę. Bardziej mnie zastanawia, na ile skład podany na opakowaniu odzwierciedla rzeczywistość. Zwłaszcza, że ta karma nie kosztuje dużo więcej niż te reklamowane w TV.
-
Ja korzystam ze szwedzkiej karmy Husse i moje koty są bardzo zadowolone, ja również, cena jest przystępna w szczególności jak się zamawia duży worek, a jakościowo jest bardzo dobra.
-
Moje koty bozite jedza chetnie, te z puszki raczej niz z pudelka. Polecam!
-
- Informacje
-