Ok, zaopatrzyłam się w miarkę RC dzisiaj w Galerii Krakowskiej i zwaliło mnie z nóg jak porównałam z PPP... Myślałam, że może daje za dużo swojemu kotku (z PP dawałam RC i jak ktoś tu stwierdził 60g PPP nie jest tyle samo ile RC) no i proszę was, wsypałam dawkę 70g do miarki PPP a następnie przesypałam do RC, wiecie ile wyszło w RC?!?! około 50g!Czy to możliwe, by różnice były tak kolosalne?! próbowałam wsypać te 70g z miarki RC do kociej miski i zrobiła się taka góra żarcia, że pomyślałam sobie, że musi być coś nie tak...
a może ja nieświadomie głodziłam kota?...
PS. Daje mojemu kotu RC dla alergików jak duże są te sucharki w porównaniu z innymi z RC? na mojej miarce są wszystkie rodzaje RC ale nie ma tych weterynaryjnych...
kwestia miarek...
- Kot Maciuś :)
ale mi aż trudno w to uwierzyć....
Może to jakieś oszytwo by szybciej się opakowanie skończyło?
pozostaje mi zmierzyć wagą kuchenną....
Biedny Maciuś...
Może to jakieś oszytwo by szybciej się opakowanie skończyło?
pozostaje mi zmierzyć wagą kuchenną....
Biedny Maciuś...
ano, a zatem tlyko waga muszą ją ściągnąć i odkurzyć od wieków nie używana
Tylko się módl żeby sprawna była skoro od wieków nieużywanaKot Maciuś :) pisze:ano, a zatem tlyko waga muszą ją ściągnąć i odkurzyć od wieków nie używana
Maciuś pewnie tylko się przygląda i sobie myśli..."biedna Pańcia tyle się nabiegała w poszukiwaniu miarki, a i tak w końcu na wadze poprzestanie"
on to myśli biedna szalona pańcia 24/7
-
- Informacje
-