karma Sheba-pytanie
-
Witam.Mam pytanie dotyczące karmy "Sheba".Chcę kupić dla moich 3 miesięcznych kotków karmę Sheba,ale nie wiem czy ta karma w puszkach i w saszetkach są dla małych kotków dobre.Teraz dostają próbki Animondy i Eukanuby a suchą karmę RC.Proszę o odpowiedź zwłaszcza dr Jarka.
Sheba nie jest tez tanią karmą, bowiem malutka puszeczka (chyba 85 gram) kosztuje około 4 zł. Taniej wyjdą puszki Animondy dla kociąt, w cenie około 3,3-3,5 za 200 gram.
A jeszcze lepiej pierś indyka, bo jest delikatniejszaBorysek pisze:Puszki Sheby nie są karmą pełnowartościową, tylko uzupełniającą dla kotów dorosłych. Dla kociaków się nie nadają. Poza tym tak jak Iza napisała są drogie i lepiej kupić np. swieżą pierś z kurczaka (wyjdzie taniej i zdrowiej).
Ale też tylko jako uzupełnienie dobrze zbilansowanej karmy KittenIza-Erin pisze:A jeszcze lepiej pierś indyka, bo jest delikatniejszaBorysek pisze:Puszki Sheby nie są karmą pełnowartościową, tylko uzupełniającą dla kotów dorosłych. Dla kociaków się nie nadają. Poza tym tak jak Iza napisała są drogie i lepiej kupić np. swieżą pierś z kurczaka (wyjdzie taniej i zdrowiej).
-
- Informacje
-