kotek nie chodzi na tylnych łapkach
dzień dobry mój 8 letni kotek przestał przedwczoraj chodzic tylne łapki mu sie rozjezdzzają .Zaraz udałam sie do weterynarza miał zrobione prześwietlenie i z tego co zrozumiałam to cos uciska mu na nerw .Dostaje leki z grupy B i zastrzyki wspomagające .Dzis dostał juz trzeci zastrzyk nie widze poprawy pomóżcie gdzie mam z nim iśc czy mam uzbroic sie w cierpliwość? czy szukać może dobrego neurologa jestem zrozpaczona
trzeba działać jeśli leki nic nie pomagają to nie ma na co czekać. Czy tylne łapy są chłodniejsze od pozostałych części ciała?
dziekuje za tak szybką odpowiedż łapki są cieplutkie rusza ogonkiem teraz wstał i je wiec jakby była jakas minimalna poprawa prosze mi powiedziec czy nadal chodzic na zastrzyki i czekac czy jednak szukac gdzieś indziej pomocy bardzo dziekuje za odpowiedż
jeśli chodzi na te łapy to kontynuować leczenie . Rozmawiaj z lekarzem prowadzącym on może dokładnie określić jego stan
-
- Informacje
-