Panie Doktorze!!
Pisałam o tym juz wcześniej.Wydaje mi sie ze moja kotka ostatnio trochę przytyła. Nie wiem dokładnie ile bo nie widziałam jej przez ponad 3 tygodnie w czasie wakacji. Gdy trzymałam ja na rękach wyczułam jakąś dziwną narośl.Bardzo sie boje ze to coś poważnego. Znajduje sie ona pod pachą miedzy jednym <górnym>, a drugim <dolnym> sutkiem. Nie wiem jak to określić, Ale jest pasmo które jest twarde, nie przesuwa sie. Ale gdy chciałam zobaczyć dokładnie co to jest, zaczęła miauczeć. Wydaje mi sie ze czasami ja to boli. ostatnio dużo śpi, przeważnie prawie całe dnie. Gdy zje posiłek często od razu go zwraca. Jest to 10 letnia kotka. Która nigdy nie była dopuszczona do samca a także nie była kastrowana. Czy to może być nowotwór? Proszę doradźcie co mogę z robić. Bardzo sie o nią martwię.
POMOCY!! Doradzcie. Zwłaszcza Pan Jarek.
Tak wiem. Pójdę z nią jak tylko znajdę dobrego Weta. Bo po prostu nie obchodzą mnie wydatki tylko jej zdrowie. Koło mnie jest Wet który nic nie robi tylko siedzi i zbiera kasę. A jak jest coś poważniejszego mówi ze on nie przyjmie tego zwierzaka:(. Może wiesz gdzie jest dobry Wet??
W Gdyni. Ale juz znalazłam dobrego Weta. Teraz tylko będę trzymać kciuki ze jak pójdę to nie będzie nic poważnego.
Dzięki . Jeszcze tylko chciała bym sie dowiedzieć czegoś więcej na ten temat co opisywałam. Zanim pójde do Weta. Bo chce wiedzieć czego mogę sie spodziewać
pilnie do lekarza , zapewniam Cię , że to co Ata pisze to zawsze święta racja. To na prawdę mądra osoba i to samo bym Ci napisał.
Dziękuję. Za pomoc
Jestem juz umówiona do weterynarza na 11 września:)
mam nadzieję ze nie będzie za późno żeby ja wyleczyć
Jestem juz umówiona do weterynarza na 11 września:)
mam nadzieję ze nie będzie za późno żeby ja wyleczyć
tak ale to jest bardzo dobry weterynarz. I sa do niego bardzo duże kolejki i dla tego.
trzymam kciuki zeby nie bylo za pozno.
to dobrze, ze wybralas jakiegos dobrego lekarza.
domyslalam sie ze skoro to nie bylo takie latwe, to mieszkasz w malej miescowosci?
chyba mam komfortowo, bo super fajna lecznice mam 2 bloki dalej, choc mieszkam daleko od centrum kielc:)
to dobrze, ze wybralas jakiegos dobrego lekarza.
domyslalam sie ze skoro to nie bylo takie latwe, to mieszkasz w malej miescowosci?
chyba mam komfortowo, bo super fajna lecznice mam 2 bloki dalej, choc mieszkam daleko od centrum kielc:)
- Kasia i Maniuś
Myślę, że Gdynia nie jest mały miastem.
W Krakvecie też są kolejki. Jak byłam ostatnio w przychodni z moczem Mańka i kupić mu jedzonko, było tłoczno
W Krakvecie też są kolejki. Jak byłam ostatnio w przychodni z moczem Mańka i kupić mu jedzonko, było tłoczno
-
- Informacje
-