PIERWSZE objawy zapłodnienia koteczki
Koteczka uciekła mi na prawie 2 dni. Są zapewne duże szanse na to, iż mogła zajść w ciążę. Czy okolice narządów płciowych są jakoś szczególnie zmienione z wyglądu po zapłodnieniu? Czy przeciwnie? Na pierwszy rzut oka niby wszystko okej. Tylko jest trochę przestraszona.
Cześć, to jeszcze raz ja:)
Na tym etapie nie jestes w stanie poznać , czy doszło do "tego"
Pierwsze objawy mogą ( choć nie muszą ) pojawić sie 3 tyg po zapłodnieniu. Wtedy sutki kotki stają się nabrzmiałe i rózowe. Jesli pojawią sie obajwy, a Ty zdecydowanie nie będziesz chciała kociąt, możesz zdecydowac się na sterylke aborcyjną. Wiem, ze to okrutne Ale to chyba lepsze zło. Sama chyba nie zdecydowałabym się na taki krok...Na szczęscie nigdy nie musiałam.
Ale i tak najlepiej poradzic się swojego lekarza.
Mam nadzieje, że Perła nie zrobiła Ci numeru.
Pozdrawiam
Na tym etapie nie jestes w stanie poznać , czy doszło do "tego"
Pierwsze objawy mogą ( choć nie muszą ) pojawić sie 3 tyg po zapłodnieniu. Wtedy sutki kotki stają się nabrzmiałe i rózowe. Jesli pojawią sie obajwy, a Ty zdecydowanie nie będziesz chciała kociąt, możesz zdecydowac się na sterylke aborcyjną. Wiem, ze to okrutne Ale to chyba lepsze zło. Sama chyba nie zdecydowałabym się na taki krok...Na szczęscie nigdy nie musiałam.
Ale i tak najlepiej poradzic się swojego lekarza.
Mam nadzieje, że Perła nie zrobiła Ci numeru.
Pozdrawiam
-
- Informacje
-