Ugryzienie owada
Mam problem z moim kotkiem. jeszcze nigdy mi się taka sytuacja przytrafiła. Dzisiaj mojego kota coś (jakiś owad) ugryzło w przednią łapkę, w poduszeczkę. Stałam w łazience i widziałam tylko jak mój kot wyskakuje z pokoju jak królik. Potem zaczął lizać łapę. Kiedy poszłam do pokoju zobaczyłam na oknie dziwnego owada i wtedy się zorientowałam, że on ugryzł mojego kota. Nie wiem co to był za owad. Przypominał muchę zmutowaną z osą. Brzęczał jak mucha, był czarny jak mucha, ale miał kształt osy. Nie wiem co robić. Jechać do weterynarza? Próbowałam mu przyłożyć do tego lodu zawiniętego w chusteczkę, ale mój kotek się nie dawał i nasyczał na mnie dwukrotnie. Bardzo proszę o pomoc!!!
zawsze lepiej pokazać kota lekarzowi najwyżej go pogłaszcze. ( no chyba , że nawet za to bierze pieniądze). Ja szanuję moich podopiecznych i za głaskanie i przytulanie nie biorę pieniędzy to przjemność móc ich pogłaskać i pogadać z nimi.
-
- Informacje
-