Witam
Kotka 6miesiecy,wspominalem o niej w innym poscie ma katar od wczesnych godzin porannych do popoludnia-wiecznie mokry nosek i ciagle przytkany,swiszczy oddychajac przy jedzeniu jeszcze gozej.Czy ktos wie jak mozna jej pomoc?Ogolnie ma apetyt,ciagle sie bawi,po sylonluxie byla poprawa na tydzien pozniej 2 razy w ciagu 5tyg.convenia zastrzyki tez poprawa ale po mniej wiecej 10dniach dzialanie slablo,nie mam juz pomyslow weci twierdza ze to przez plaski nos...i ze tak juz jej zostanie,dostaje tez respo k po 2-3 tab.dziennie no i jakos dziala wiec mysle ze to nie dokonca ten plaski nosek ponosi wine za te problemy.Nie wiem co moge jeszcze zrobic jakie badania czy leki podac?
Dokladnie widac i slychac na filmie w czym problem
https://picasaweb.google.com/1022647665 ... 3128262114
Czy mozna jakos pomoc kotce,katar?zobacz video
fimu nie mogę niestety otworzyć, ale jeśli leki pomagają to nie ma na to wpływu konstrukcja nosa. Należy więc odstawić leki odczekać 5-7 dni i wziąć wymaz z nosa co stanowi powód nawracajacej infekcji pod warunkiem , że nie jest to katar koci. Oczywiścei można jeszcze wykonywać rtg nosa, zatok i płuc.
-
- Informacje
-