Kotka dziwnie sie zachowuje

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

jacekccc

29 grudnia 2012, 03:56

Witam

Dzis zaobserowalem niepokojace zachowanie u mojej kotki. Kotka zaczela z trudem przelykac sline a na dodatek ma odruchy wymiotne. Kotka nie wymiotuje natomiast po 2 takich odruchach z jej pyszczka poleciala tylko slina. Kotka obecnie nadal ma te odruchy - z trudem przelyka sline i tak jakby chciala cos z siebie wyrzucic jednak juz nie wydala sliny. Bardzo ja to denerwuje. Rano udaje sie z nia do weterynarza jednak chcialbym dowiedziec sie od Panstwa co to moze byc mniej wiecej?:( Jeszcze dodam ze niestety ale nie dopilnowalem i na stole od kilku dni była w wazonie jemiola nie jestem pewnien czy kotka sie nia w koncu nie zainteresowala i nie sprobowala...Kotka ma prawie 5 lat jest sterylizowana karmie ja karma RC YOUNG FEMALE NEUTERED..Co do karmy to zjada ja i wode tez pije... Niepokoją mnie te objawy o ktorych wczesnie wspominalem.Prosze o jakies sugestie porady..
Awatar użytkownika
sunshain

29 grudnia 2012, 10:03

Może zakłaczona albo coś innego połknęła albo po prostu zbyt łapczywie jadła - proponuje podejść do weta
Gość

29 grudnia 2012, 14:20

kot ma zapalenie gornych drog oddechowych jest na antybiotykach dodatkowo czeka ja wyrywanie zebow i usuwanie kamienia
ODPOWIEDZ
  • Informacje