Witam
Mam problem Kupiłam 2 dni temu kotkę MCO. Po powrocie z kociakiem do domu okazało się, że mała jest przeziębiona. Dostałam od hodowcy lekarstwa i niby jest lepiej bo małej nie cieknie już tak z oczu i noska , ale ma kiepski apetyt i cały dzień śpi. Nie chce się bawić Nie wiem czy jej stan wynika z tego , że jeszcze się kiepsko czuje, czy może jeszcze się nie oswoiła???? Malutka jest chudziutka bo waży 1,9 a ma ponad 4 miesiące. Ma wszystkie szczepienia i jest odrobaczona. Nie sądzę aby to była wina hodowli bo moja siostra kupiła rok temu kotkę z tej samej hodowli i wszystko jest Ok! Czy mam poczekać jeszcze parę dni czy iść z nią do lekarza nie chce jej dodatkowo stresować i tak mnie już nie lubi bo odkąd ją mam to wpycham jej na siłę lekarstwa.
Proszę pomóżcie co robić??????
kociak
Słowem wstępu powiem, że wydawanie przez hodowcę kotka chorego nie było ani mądre ani odpowiedzialne Ale nie o tym jest temat.
Ja uważam, że najlepiej będzie, jak malucha obejrzy wet. Jeśli nie chcesz go mocno stresować, to moze poproś o wizytę domową? Kotek będzie na swoim, więc zawsze pewniej
Ja uważam, że najlepiej będzie, jak malucha obejrzy wet. Jeśli nie chcesz go mocno stresować, to moze poproś o wizytę domową? Kotek będzie na swoim, więc zawsze pewniej