dziura w podniebieniu kotka
Mój kotek Tajger ma dopiero dwa latka ,a od roku lekarze nie mogą poradzić sobie z dziurą w podniebieniu.Może ktoś coś poradzi.Zrozpaczona.
Jeśli jesteś z Krakowa to nie pozostaje Ci nic innego jak udać się do naszego doktora Jarka do Krakvetu. Jest specjalistą od kotów i psów i jednocześnie chirurgiem. Doktor Orzeł często ma takie trudne przypadki, gdzie inni lekarze rozkładają tylko ręce i świetnie sobie z nimi radzi. Gorąco polecam. Natomiast jeśli mieszkasz daleko od Krakowa to opisz dokładnie jak to się zaczęło, co się aktualnie dzieje, jakie było leczenie i doktor na pewno coś poradzi.
Niestety jestem z Wrocławia.Kotek miał naszywaną kilkakrotnie łatę,oraz przeszczep z kości miednicy i jak na razie wszystko bezskutecznie.Bardzo mi go szkoda bo jest strasznie kochany przez całą naszą rodzinę,a przede wszystkim jest bardzo młody.
udaj się do dr. Bieżyńskiego jest to dla mnie przykład do naśladowania w dziedzinie chirurgii. Oczywiście na uczelni tj, W Klinice Chirurgii.
Serdecznie dziękuję za radę.Nie omieszkam skorzystać.O efektach poinformuję.
Życzę zdrowych i Wesołych ŚWIĄT, oraz Szczęśliwego NOWEGO ROKU.
Życzę zdrowych i Wesołych ŚWIĄT, oraz Szczęśliwego NOWEGO ROKU.
-
- Informacje
-