a ja mam kotkę od nie dawna i jak na razie używa miski z piaskiem
czy to bardzo niedobrze?
kuweta
Przede wszystkim dla Ciebie mniej wygodnie, ale jak się kot nie skarży, to chyba nie jest źle. jak w naturze.
Jeszcze ogólnie o kuwetach - od początku lipca używaliśmy jednorazowej tekturowej i wczoraj wróciłam do krytej, bo już miałam dość brodzenia w żwirku. Jednak co kryta, to kryta.
Jeszcze ogólnie o kuwetach - od początku lipca używaliśmy jednorazowej tekturowej i wczoraj wróciłam do krytej, bo już miałam dość brodzenia w żwirku. Jednak co kryta, to kryta.
My kupiliśmy narożną kuwetę SageKing. Ponieważ KrakVet jej nie ma w ofercie, link do konkurencji nie będzie chyba przeszkadzał: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Teoretycznie, można ją czyścić bez użycia łopatki, ale wydaje się, że to zbędny bajer. Sama kuweta jest duża, z wysokimi brzegami, łatwo się ją otwiera, a kot od razu ją zaakceptował.
-
Nasz jest dzielny - od początku robi do kuwety - zwłaszcza wtedy gdy my zabieramy sie do jedzenia:)
-
- Informacje
-