Mycie kota
-
Co prawda są szampony na rynku do mycia kota, ale nie wiem czy to jest konieczne.
Koty wbrew pozorom to czyste zwierzęta.
Jeśli ktoś się bardzo uprze to jest jeszcze co takiego jak SUCHY SZAMPON dla kotów.
Oszczędza futrzakowi stresu związanego z wodą
Koty wbrew pozorom to czyste zwierzęta.
Jeśli ktoś się bardzo uprze to jest jeszcze co takiego jak SUCHY SZAMPON dla kotów.
Oszczędza futrzakowi stresu związanego z wodą
-
NIE WIEM CZY TRZEBA MYC KOTA ALE JA RAZ MUSIALAM UMYC MLODEGO KOCIAKA KTORY WLAZL POD AUTO; bYL WYSMAROWANY CZARNYM SMAREM; BYL BARDZO SPOKOJNY,CHYBA ZROZUMIAL ZE TO DLA JEGO DOBRA.tinatoja pisze:A ja kąpię swoją Kicię.
-
ja też kąpię swojego kota, bo jak wraca do domu po wojażach jest cały brudny..
-
Fuj, musi strasznie śmierdzieć. Mam koleżankę, która ma podobne podejście do kotów. Fryga potwornie śmierdzi, jest brudna i aż strach ją dotknąć, bo jej futerko jest wyliniałe, suche i wiecznie brudne.
-
Ja też preferuję pielęgnację kotów. Bo z nimi jest podobnie jak z psami. Niby dbają o swoją higienę, ale nie wydaje mi się, żeby ich zabiegi były do końca higieniczne i sprawiały, że stają się czyste. Trzeba im w tej kwestii pomóc.
-
- Informacje
-