kot perski
Witam. Jestem również wlascicielka persa i strzygę go raz do roku, żeby pozbyć się koltunow. Nasza fryzjerka absolutnie się zgadza, ze powinno się tak dbac o koty tej rasy. A tak w temacie - myjeci persiakom żeby? Ja zakupiłam ostatnio zel Orozyme na stronce xx, bo na spotkaniu milosnikow persow nastraszyli mnie, ze zgromadzony kamien może doprowadzić nawet do wypadniecia zebow
-
Ja moją kotkę strzygę 2x do roku. Po pierwsze dla wygody, żeby było mniej sierści w domu, po drugie usuwamy kołtuny, po trzecie mogę ja porządnie wykąpać i "domyć" bo sama nie jest w stanie umyć się dokładnie co wychodzi podczas strzyżenia i po czwarte ona nabiera energii po fryzjerze, jest bardziej aktywna i ewidentnie jest jej miej gorąco.
Najważniejsza jednak sprawa to fachowy fryzjer. Podstawa to kaganiec koci i muszą być 2 osoby.
Ja polecam
Najważniejsza jednak sprawa to fachowy fryzjer. Podstawa to kaganiec koci i muszą być 2 osoby.
Ja polecam
-
- Informacje
-