Sikanie poza kuwetą
wspomniano mi o ukladzie okreznym ... czy ktos wie co to oznacza ?ixi pisze:...lub choroba
Wspomniano mi o syndromie okreznym , czy ktos potrafi mi wytlumaczyc dokladnie o co chodzi ?Gozo34 pisze:Chyba wszystko też zależy od charakteru kota. Moja 15-letnia kotka miała takie okresy w życiu gdy sikała regularnie w meble lub w wykładzinę...
Moja 7 letnia kota ostatnio ni z gruszki ni zpietruszki zaczeła sikać na dywan w salonie i w sypialni. Koszmar.
Ale pojechałam do weterynarza i okazało sie że oczywiście zapalenie pęcherza i tak chciala nam powiedzieć że ją boli. Bo niby jak inaczej miała to zrobić?
Madra dziewczynka :)
A juz myśleliśmy że jest zazdrosna o dzieci ;)
Ale pojechałam do weterynarza i okazało sie że oczywiście zapalenie pęcherza i tak chciala nam powiedzieć że ją boli. Bo niby jak inaczej miała to zrobić?
Madra dziewczynka :)
A juz myśleliśmy że jest zazdrosna o dzieci ;)
nasze koteły jak były małe tez sikały po kątach pomagało wtedy dokładne umycie i spryskanie sokiem z greifruta albo cytryny , tak było kilka razy ale pomogło i jest proste
Z kotami ciężko jest, trzeba karać ja zrobi coś źle. Nie mam tu na myśli bicia, czy głodzenia, w żadnym wypadku. Po lapkach lekko stuknąć i pokazać że źle robi, klapsa dać, na dwór wynieść żeby kot widział że źle robi. One są mądre ale testują ludzi
na kravecie chyba jeszcze nie ma ) ale poszukaj na innych stronach. JA znalazłam tutaj https://www.emag.pl/velti-granulat-dla- ... DRMQ77BBM/
-
- Informacje
-