Mam pytanie , czy ktos może w Krakowie korzystał z opiekuna do kota który przychodzil by do domu właściciela tegoż kota w czasie jego nieobecności?
Chciała bym wyjechac na wakacje ale nie mam z kim zostawic 2 kotek a do hoteliku ich nie oddam bo jedna jest niekomunikatywna a poza tym najlepiej sie czuja we własnym ( moim ) łóżku
Opiekun do kota w domu właściciela
A może macie znajomych kociarzy, którzy zaopiekują się Waszymi kotkami w zamian za taką samą przysługę .
Albo wypoczynku (krajowego) z pupilem nie da się zorganizować?
My, dopuki kusiły nas wczasy, jeździliśmy zawsze ze swoją kotką (komunikacja publiczną ). Teraz preferujemy wypoczynek na działce, a jeśli już wyjeżdżamy to do naszych Kocianków przychodzą znajomi kociarze.
Albo wypoczynku (krajowego) z pupilem nie da się zorganizować?
My, dopuki kusiły nas wczasy, jeździliśmy zawsze ze swoją kotką (komunikacja publiczną ). Teraz preferujemy wypoczynek na działce, a jeśli już wyjeżdżamy to do naszych Kocianków przychodzą znajomi kociarze.
- Kasia i Maniuś
Ja abym mogła wyjechać na wakacje zawożę kota do mamy, jedyne 200km w jedną stronę, bo nie chcę aby był sam w nocy. Jakoś tak.
-
Strona z ofertami petsitterów:
xxxxxxxxxxxx
Można wyszukać po mieście.
xxxxxxxxxxxx
Można wyszukać po mieście.
-
- Informacje
-