Jeżeli ktoś szuka informacji o przygotowaniu kota półdługowłosego czyli maine coona,norwega czy syberyjczyka do wystawy to zapraszam na moją stronę. Artykuł bardzo szczegółowo opisuje każdy krok
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Przygotowanie do wystawy
OGROMNE DZIĘKI ZA INSTRUKCJE POSTĘPOWANIA PRZED WYSTAWĄ.
TRUDNO MI BYŁO ZNALEŹĆ WCZEŚNIEJ TYLE SZCZEGÓŁOWYCH WIADOMOŚCI W JEDNYM MIEJSCU. NASZA (MOJA I MOJEJ SYBERYJSKIEJ KOTECZKI- HANECZKI)PIERWSZA WYSTAWA DOPIERO W STYCZNIU, ALE JUŻ SIĘ BOJĘ JAK ONA PRZEJDZIE PRZEZ TE ZABIEGI
CZY JA POWINNAM WCZEŚNIEJ TO "TRENOWAĆ" CZY KOT DO TEGO SIĘ NIE PRZYZWYCZAJA?
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ
TRUDNO MI BYŁO ZNALEŹĆ WCZEŚNIEJ TYLE SZCZEGÓŁOWYCH WIADOMOŚCI W JEDNYM MIEJSCU. NASZA (MOJA I MOJEJ SYBERYJSKIEJ KOTECZKI- HANECZKI)PIERWSZA WYSTAWA DOPIERO W STYCZNIU, ALE JUŻ SIĘ BOJĘ JAK ONA PRZEJDZIE PRZEZ TE ZABIEGI
CZY JA POWINNAM WCZEŚNIEJ TO "TRENOWAĆ" CZY KOT DO TEGO SIĘ NIE PRZYZWYCZAJA?
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ
- Asik L&L&L
Ja również jeszcze nie byłam na wystawie i szczerze mówiąc mam mieszane uczucia. Z jednej strony mam wielką ochotę się wybrać, jednak boję się tych wszystkich spraw organizacyjnych, przygotowawczych i to jak mój kotek (kotki) to zniosą. W listopadzie jest wystawa w Poznaniu. Na razie chyba wybiorę się jako zwiedzająca.
Ps. Jeździłam z pieskiem na wystawy i zdecydowanie mniej z tym stresu.
Ps. Jeździłam z pieskiem na wystawy i zdecydowanie mniej z tym stresu.
-
- Informacje
-