Witam mam problem z moim doroslym kotem ! Mianowicie chodzi o to,ze kilka dni temu znalazlam malutkiegoo kotka. Od tej pory mój dorosly kotek jest dziwny , miauczy mruczy do tego kota,zyje w swoim swiecie ciagle ma powiekszone oczy jest za spokojny , nic innego nie widzi tylko tego malego kota... Wczesniej byl zywy energiczny bawil sie przytulal a teraz nic...
Maly kot to kotka duzy tez, rzecz w tym,ze dorosly nie jest wykastrowany,bo nie chce go krzywdzic, czy to moze miec wplyw na to,ze tak atakuje malego? najpierw lize malucha ciagle,potem gryzie, nie daje mu zyc. Martwie sie o niego..
Bardzo prosze o jakąś pomoc !
dlaczego mój kotek sie tak zachowuje?
Mam mały problemik!Ok duży problem! Mój kot gryzie moje ręce! Nie tylko wtedy, gdy go głaszcze. W nocy mam problemy z zaśnięciem bo moja Mikusia co kolwiek wystawie z pod kołdry gryzie! Grozi mi albo uduszenie, albo zagryzienie na śmierć:-). Za bardzo nie wiem co mam robić. Jak ją przyzwyczaić, że noc to czas spania? Może powinnam włożyć ją na noc do transporterka?
-
instynkt swojego terytorium
-
- Informacje
-