Asiu merci
Furia jest niesamowita w ugniataniu tej trawki swoim ciałkiem
A tak na marginesie to moje dziewczyny dostały dziś SWOJĄ PIERWSZĄ KARTKĘ POCZTOWĄ
od swojej kuzynki Emki (suki mojej siostry - zdjęcie poniżej)
Fotki naszych Pupili, cz.3
- shenandoh87
- shenandoh87
ale fajnie spią razem
Moje nigdy nie śpią wszystkie razem koło siebie. A to tak fajnie wygląda
Moje nigdy nie śpią wszystkie razem koło siebie. A to tak fajnie wygląda
- shenandoh87
Podobne są to prawda - ale Hans widzę nie jest w paski - a Browar ma delikatne pręgi na futrze - jak się przyjrzeć zdjęciom to je widać
A właśnie, że Hans ma prążki Pani dr, gdy nas przekonywała do opieki nad tymi niecałymi 200 g bidy, utrzymywała, że to będzie dymny prążkowany kocur I gdy się dobrze przyjrzeć, można zauważyć ślady prążków. No cóż, może Hansowi prążki rozmyły się z racji znacznego powiększenia objętości. Jemu wręcz nie starcza sierści by cały brzuszek zakryć Mam kilka fotek na telefonie, ale nie będę Was zamęczać zdjęciami marnej jakości.
Moje niuniusie mają dzisiaj urodzinki. Misia 4 (32), a Kocia 6 (40). To już całkiem dorośli ludzie. Chociaż Kocia ostatnio zachowaniem przypomina kociaka. Nie wiem skąd w nim tyle energii Ja za nim fizycznie nie nadążam, a ciągle chce, żeby go ganiać i lata z ogonem jak szczotka ryżowa. Jak go nie ganiam, to zawodzi.
-
- Informacje
-