Może i Biały Ksiażę jest tylko jeden, ale na pierwszym miejscu zawsze będzie klasycznie pręgowany Król Ryszardsunshain pisze:Książę jest tylko jeden - i to Biały Książę (tak nazwany przez hodowców, wystawców i zwiedzających)
Fotki naszych Pupili, cz.3
ksywki właścicieli nie mają znaczenia bo co drugi to królasiryś pisze:Może i Biały Ksiażę jest tylko jeden, ale na pierwszym miejscu zawsze będzie klasycznie pręgowany Król Ryszardsunshain pisze:Książę jest tylko jeden - i to Biały Książę (tak nazwany przez hodowców, wystawców i zwiedzających)
(...)
On siedział w komórce całymi dniami, aż do momentu zniknięcia. Wtedy pojawił się drugi kot. Oby tylko nic mu nie było.asiryś pisze:Myśle,że on ma właścicieli - nieźle wygladał
A u Ciebie był na tzw występach gościnnych. Zawsze można coś sobie podjeść bonusowo
A w moim sercu jest tylko jeden książę... Książę Kurczak! Przyszły Król! Mam słabość do odcieni rudego. To pewnie przez suki.
Bardzo przecudnyasiryś pisze:Może i Biały Ksiażę jest tylko jeden, ale na pierwszym miejscu zawsze będzie klasycznie pręgowany Król Ryszardsunshain pisze:Książę jest tylko jeden - i to Biały Książę (tak nazwany przez hodowców, wystawców i zwiedzających)
No, bezapelacyjnierekinu pisze:Bardzo przecudnyasiryś pisze:Może i Biały Ksiażę jest tylko jeden, ale na pierwszym miejscu zawsze będzie klasycznie pręgowany Król Ryszardsunshain pisze:Książę jest tylko jeden - i to Biały Książę (tak nazwany przez hodowców, wystawców i zwiedzających)
Jaki słodki szkrab z literka M na czółku
No i ma łapy nieproporcjonalnie grube. Jest rozczulający! Bardzo puchaty Mam nadzieje,że jego sierść bedzie z tych jedwabistych, a nie jak z waty, jak mój Rysiek
Bądź zdrów Maluszku i rosnij, rośnij. Mam Esme i Tatuś zadbają o to
No i ma łapy nieproporcjonalnie grube. Jest rozczulający! Bardzo puchaty Mam nadzieje,że jego sierść bedzie z tych jedwabistych, a nie jak z waty, jak mój Rysiek
Bądź zdrów Maluszku i rosnij, rośnij. Mam Esme i Tatuś zadbają o to