Gimbusy są, niestety, wśród nasdobbinka pisze:No comment, po prostu.agusialublin pisze:Ceść Dziewcynki
niespodzianka ja tes tu jestem
zaskakująca Koko
MILI i AMY
-
Zajrzałam i widzę u Was dziewczyny duże zmiany
Kasia kolejna panna do hodowli, Esme piękny kociak. bardzo się cieszę Waszym szczęściem bo futra piękne.
U nas jest dobrze. Dziewczyny zdrowe i pełne życia szczególnie z rana jak ja śpię najsmaczniej Amy rośnie i tyje. Taka śmiesznie grubiutka się zrobiła ale nadal mniejsza od Mili. Jeszcze nie ma roku więc myślę że jeszcze trochę urośnie. Pieszczocha ogromna, ciągle sie ładuje na kolana. mili dzięki niej też częściej choć woli sie rozwalić kołami do góry na podłodze i wystawiać brzuch do głaskania
czeka nas odrobalanie na dniach bo ostatnio były w listopadzie obie odrobaczane jak Amy przyszła. Myślę że nic im nie jest ale nie zaszkodzi sprawdzić
To tyle. pamietam o Was
Kasia kolejna panna do hodowli, Esme piękny kociak. bardzo się cieszę Waszym szczęściem bo futra piękne.
U nas jest dobrze. Dziewczyny zdrowe i pełne życia szczególnie z rana jak ja śpię najsmaczniej Amy rośnie i tyje. Taka śmiesznie grubiutka się zrobiła ale nadal mniejsza od Mili. Jeszcze nie ma roku więc myślę że jeszcze trochę urośnie. Pieszczocha ogromna, ciągle sie ładuje na kolana. mili dzięki niej też częściej choć woli sie rozwalić kołami do góry na podłodze i wystawiać brzuch do głaskania
czeka nas odrobalanie na dniach bo ostatnio były w listopadzie obie odrobaczane jak Amy przyszła. Myślę że nic im nie jest ale nie zaszkodzi sprawdzić
To tyle. pamietam o Was
-
Ojej Koko faktycznie sie Ciebie nie spodziewałamagusialublin pisze:Ceść Dziewcynki
niespodzianka ja tes tu jestem
zaskakująca Koko
Zaskoczona Amy
-
-
Mam nadzieję, że szczęśliwe W sumie to niczego im nie brak i myślę że maja lepiej ode mnie czasamiasiryś pisze:Moniko, masz piękne koty. Widać,ze zdrowe, szczęśliwe
-
Nom, Amy kawał kobity już jest. ostatnio ma wilczy apetyt Ale cieszę się. Niech rośnie!Hedwa pisze:Monika dziewczyny piękne! A Amy jak wyrosła!Milunia też jakoś tak jakby ciałka trochę nabrała Fajnie, że u Was wszystko dobrze! Zaglądajcie tutaj częściej!