Asia dzięki mam nadzieję, że będzie tak dalej oby nie zaczęły iść w tą drugą stronę
Monika aha ja już się gubię
Jeszcze troszkę dzisiejszych dziewczynek
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Dzięki dziewczyny! Cieszę się, że Wam się podoba przepraszam, że ja z takim odpóźnieniem odpisuję ale nie wyrabiam teraz już może będzie troszkę lepiej... Strona prawie skończona zostało tylko kilka informacji do uzupełnienia Księgę gości dodam z czasem nie wiem jaki to koszt muszę zapytać... Zakładki też pouzupełniam ale to powoli
Dziewczyny po wystawie dostały takie same noty tzn Ex1 i NOM BIS Jestem z nich bardzo dumna Spisały się na medal i były bardzo grzeczne Tośka trochę się buntowała ale dało się nad nią zapanować trochę jej było niewygodnie w pozycji wystawowej i trochę ją drażniła obecność innych kotów ale złośnice już tak mają
Dziewczyny po wystawie dostały takie same noty tzn Ex1 i NOM BIS Jestem z nich bardzo dumna Spisały się na medal i były bardzo grzeczne Tośka trochę się buntowała ale dało się nad nią zapanować trochę jej było niewygodnie w pozycji wystawowej i trochę ją drażniła obecność innych kotów ale złośnice już tak mają
A! To Ty juz zdążyłas zaliczyć wystawę? Ostro, ostro
Zaraz sprawdzę , co oznaczają te magiczne noty i gdzie była wystawa ( może będa gdzies jakieś zdjęcia lub filmiki )
Zapoznałam sie wnikliwie z rodowodami Twoich pociech .Obejrzałam wszystkie zdjęcia przodków. Piękne,ze tak powiem, geny
Idę grzebać w necie...
Zaraz sprawdzę , co oznaczają te magiczne noty i gdzie była wystawa ( może będa gdzies jakieś zdjęcia lub filmiki )
Zapoznałam sie wnikliwie z rodowodami Twoich pociech .Obejrzałam wszystkie zdjęcia przodków. Piękne,ze tak powiem, geny
Idę grzebać w necie...
haha no widzisz daleko nie trzeba było szukać Asieńko dziękuję za gratulacje! Może trafię gdzieś jeszcze na jakieś zdjęcia... Ja niestety nie miałam jak im zrobić poza tym robienie zdjęć na wystawie aparatem kompaktowym mija się z celem Jak nic potrzebuję lustrzanki ale to z czasem bo najierw muszę HSB urobić
Kasia a gdzie ja mogę znaleźć Twoja strone hodowlana ?? Możesz mi podać adres
-
Dziewczyny dzięki za pw (Kasia i Esme). Obejrzałam, powzdychałam i Kasiu powodzenia
Obejrzałam galerię piękności. Nie umiem znaleźć słów zachwytu.
I ciagle nie mogę wybrać, która kotka bardziej mi się podoba...Tosia ma łagodne rysy i pluszowe futerko o stonowanej barwie. Jest taka zrównoważona ( z wyglądu), poważna. A Odessa taka groźna, wkurzona, pewna siebie, a pędzelki na uszach podkreślają jej wyrazistośc.
Och!
O Ralfiku chyba juz wszystko zostało powiedziane
I ciagle nie mogę wybrać, która kotka bardziej mi się podoba...Tosia ma łagodne rysy i pluszowe futerko o stonowanej barwie. Jest taka zrównoważona ( z wyglądu), poważna. A Odessa taka groźna, wkurzona, pewna siebie, a pędzelki na uszach podkreślają jej wyrazistośc.
Och!
O Ralfiku chyba juz wszystko zostało powiedziane
-
- Informacje
-