Witam Kochani Kociarze
Mam pytanko. Czy ktoś z Was ma nad wyraz gadAtliwego kota?? Moja koteczka ma ok. roku, przechodziła niedawno ruję i od tej pory ciągle miauczy. Potrafi tak przegadać całą noc...Kupiłam jej mnóstwo zabawek, ma drapak i półki, ale póki co nie zdaje to egzaminu. jakieś pomysły?? RoZważam wyprowadzanie jej na spacery no i oczywiście po majówce mam dzwOnić do weta w sprawie stERylizacji. Będę wdzięczna za podpowiedzi;)
GADAJĄCY KOT
-
Moja kotka pomimo sterylki przechodzi ruje i gada...niestety mam podobny problem bo faktycznie i wyć potrafi cała noc nawet jak ruja sie skończy...sposobu nie znalazłam. Chwilowo pomagało zamykanie jej w jakimś pomieszczeniu. Wypuszczałam za kilka (kilkanaście) minut. Trzymam kciuki:)
była kastrowana czy sterylizowanajoannab_nelly pisze:Moja kotka pomimo sterylki przechodzi ruje i gada...niestety mam podobny problem bo faktycznie i wyć potrafi cała noc nawet jak ruja sie skończy...sposobu nie znalazłam. Chwilowo pomagało zamykanie jej w jakimś pomieszczeniu. Wypuszczałam za kilka (kilkanaście) minut. Trzymam kciuki:)
-
Kot mojej babci również "gada" ale jej się to podoba. Może sobie "porozmawiać" z kotkiem:)
kurcze, mój Mysiutek tez jest z tych gadajacych, tylko ze on z kolei miauczy przeraźliwie jakby był głodzony co najmniej tydzień albo działa mu się jakaś straszna krzywda..
jesli ktoś stanie pod moimi drzwiami to pomysli że morduje kota... najgorzej jest jak siedzę w wannie...boże co za lament!! czy ktoś może mi powiedzieć o co temu kotu chodzi??
jesli ktoś stanie pod moimi drzwiami to pomysli że morduje kota... najgorzej jest jak siedzę w wannie...boże co za lament!! czy ktoś może mi powiedzieć o co temu kotu chodzi??
-
Moja Mynia to istny milczek. Zamiauczała może 2 razy w ciągu całego roku.
Jakaś taka milcząca jest. Szkoda, bo miauczenie jest śmieszne
Jakaś taka milcząca jest. Szkoda, bo miauczenie jest śmieszne
Moja kota też ciągle gada i ogolnie jest bardzo towarzyska,zachowuje się jak pies, łazi za mną krok w krok. Ale ja to lubię, chociaz czasami milo by bylo gdyby choć na chwile zamilkła,a dzieje się to w zasadzie tylko wtedy kiedy spi i je:)dobbinka pisze:Dokładnie, kilka miauknięć jest słodkie, ale po 20-30 minutach ma człowiek ochotę udusić pupilka.jasiek90 pisze:Miauczenie jest smieszne, pod warunkiem, że nie trwa cały czas...
-
- Informacje
-