mam 8 miesięczną kotkę o imieniu Franka.
Napiszcie tu o swoich zwierzątkach domowych.
Rozmowy o pupilach
Ja mam 8 letniego psa o imieniu Kropka i o wielu dziwnych przezwiskach. Jest ona strasznie łapczywa i wiecznie głodna przez co niekiedy znika coś ze stołu. Mam jeszcze 4 miesięczną kotkę bardzo agresywną ale milusińską ; P Dziwne co? Nazywa się Misia i uwielbia się wepchać pod kołderkę:) I mój ostatni najmniejszy wariat to Spidek ;p to mały a jednocześnie zwariowany chomik
A i małą ciekawostką jest to ,że każde z naszych zwierząt jakich były a nawet jakie są to wiecznie nienajedzone obżarciuchy No i to taka moja mała gromadka
A i małą ciekawostką jest to ,że każde z naszych zwierząt jakich były a nawet jakie są to wiecznie nienajedzone obżarciuchy No i to taka moja mała gromadka
-
Mam 9 letnią kotkę, którą znalazłam idąc do pracy, gdy była malutka. Teraz ma się dobrze i umila wszystkim atmosferę domową. A swoją drogą, jak można wyrzucać zwierzęta na ulicę? Nigdy tego nie zrozumiem.
-
Mam obecnie na stanie cztery koty, dwie dorosłe kotki Janinę i Sarnę, oraz dwa psotne tymczasy Leośia i Lulu.
Leoś ciągle szuka domu stałego.
Leoś ciągle szuka domu stałego.
-
- Informacje
-