![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Wcale się nie dziwię, obie jesteście smarkule - przynajmniej w stosunku do mnieewa1003 pisze:... Między nami jest 13 lat różnicy ja mam 33 lata a Kiweron skończyła przedwczoraj 20. Jakos nie brak nam tematów ani chceci do spotkań. Pozdrawiam Ewa.
A niech tam, mogą być i dinozaury, ale w muzeum to się nie damyATA pisze:Aniu, jeśli ta małolata Ewcia uważa się za "muzeum", to my co.....jakieś "wykopaliska" jesteśmy, a może dinozaury![]()
No nieźle.....
![]()
A dziękuję bardzo, ja też się bardzo Cieszę, że się spotkałyśmy. Dla niektórych moich znajomych, którzy są starsi ode mnie o dwa, trzy lata jestem młodym szczawiem tzw "gówniarą". Nie wiek sie liczy tylko wspólne tematy itp. Bo prawda jest taka że lat ma się tyle na ile się czuje a nie tyle ile się w rzeczywistości ma.ewa1003 pisze:Wiesz Amiko nie żebym panikowała albo coś - bo upływ czasu to cos co mnie nie przeraza jak nietóre z moich znajomych, i tak nie uciekniemy przed nim jednak jak widzisz 20 latke z taka siła ze moze góry przenosic a tobie po 8 godzinach pracy, praniu, gotowaniu, sprzątaniu i zakupach nie chce sie nawet piwa do szklanki nalac - to mozna zwatpić hihihiale bardzo ciesze sie ze spotkalam Kiwerona - przy niej faktycznie mam moze 21 - to tak zeby nie przesadzic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości