jak traktujecie swoich pupili?
jak traktujecie swoich pupili? ja moje zwierzaki rozpieszczam psa nigdy nie spuszczam ze smyczy i nie zostawiam przed sklepem a teraz na 100% zabieram go na wakacje.
co to za rozpieszczanie jak pies sie nie może wybiegać tylko ciągle na smyczy? nawet jakby była długa to nie to samo, pies czuje że nie jest wolny i nie może poszaleć. wez go do parku i porzucaj mu jakiegoś patyka napewno bedzie bardziej zadowolony
on jest mały a mamy duże podwórko i chodzimy na długie spacery i sądze że on to lubi. w brzydkie dni nie chce wystawić nawet łapy za próg więc bawimy się w domu. to mój pies i widzę że jest naprawdę szczęśliwy.
NIEZLY EGOIZM
,,to mój pies i widzę że jest naprawdę szczęśliwy,,
MOZE W WIGILIE SIE GO SPYTAJ CZY JEST TAKI SZCZESLIWY.
,,to mój pies i widzę że jest naprawdę szczęśliwy,,
MOZE W WIGILIE SIE GO SPYTAJ CZY JEST TAKI SZCZESLIWY.
gdybym go puszczała może też był by szczęśliwy ale długo by (na 100%)nie pożył!
no i tak wogłóle to ja z nim mieszkam czy Ty?! wiem jak go traktuje (czyli dobrze) i wiem, że jest szczęśliwy, gdyby nie był to merdał by wciąż ogonkiem, skakał na mnie jak wracam do domu, łasił się do mnie (dorastał z kotami ), właził do łóżka, chodził za mną po domu i podwórku, robił smutne oczy jak wychodzę?... pisać jeszcze?
no i tak wogłóle to ja z nim mieszkam czy Ty?! wiem jak go traktuje (czyli dobrze) i wiem, że jest szczęśliwy, gdyby nie był to merdał by wciąż ogonkiem, skakał na mnie jak wracam do domu, łasił się do mnie (dorastał z kotami ), właził do łóżka, chodził za mną po domu i podwórku, robił smutne oczy jak wychodzę?... pisać jeszcze?
e tam ,po co sie przejmowąc głupimi komentarzami;) Ja mam shih tzu, mieszkamy w domu z ogrodem i mój pies w sumie ciagle siedzi tylko na ogrodzie ,jak z nim gdzieś wychodzę to też tylko na smyczy ,wiadomo- samochody, duże psy itd. To normalne. Czasami ,jak mam czas, jadę z nim na Pola Mokotowskie i wtedy pozanje zawsze jakieś kumpla i biega jak oszalały
-
- Informacje
-