Dokładnie tak było ze mnąDaffodil pisze: Wielu ludzi nawet nie wie,że lubią koty i dopiero kiedy wezmą na ręce takiego żywego,ciepłego pluszaka są zgubieni na zawsze.Jestem pewna,że tak właśnie bedzie z Pumkiem.

Dokładnie tak było ze mnąDaffodil pisze: Wielu ludzi nawet nie wie,że lubią koty i dopiero kiedy wezmą na ręce takiego żywego,ciepłego pluszaka są zgubieni na zawsze.Jestem pewna,że tak właśnie bedzie z Pumkiem.
Dziękuję ATO i witam w klubieATA pisze:Dokładnie tak było ze mnąCałe życie (zanim nastał czas Fiodora) marzyłam o psie, a teraz dałabym się pokroić za mojego rudzielca. Wtulenie się w ciepłe, jedwabiste kocie futerko to jest tak niewyobrażalnie przyjemne doznanie, że nawet trudno to opisać. Kotów nie da się nie kochać, a jeszcze takie cudo jak Pumek...
Na pewno uda Ci się Izo znaleźć mu dobry domek
AMENAmika pisze:Mruczenie zadowolonego kota to najpiękniejsza i najbardziej kojąca melodia na świecie
To ja z kolei, kiedy jestem u rodziców baaardzo często na naszą wiekową już jamniczkę wołam "kici kici"Dośka pisze: ... Do dziś jak wołam kicię to klepię ręką w nogę, tak jak na psa (jakby to coś dała) i dużo odruchów mam takich "psich" na które kotek nie reaguje...
ATA pisze:Dokładnie tak było ze mnąDaffodil pisze: Wielu ludzi nawet nie wie,że lubią koty i dopiero kiedy wezmą na ręce takiego żywego,ciepłego pluszaka są zgubieni na zawsze.Jestem pewna,że tak właśnie bedzie z Pumkiem.
Całe życie (zanim nastał czas Fiodora) marzyłam o psie, a teraz dałabym się pokroić za mojego rudzielca. Wtulenie się w ciepłe, jedwabiste kocie futerko to jest tak niewyobrażalnie przyjemne doznanie, że nawet trudno to opisać. Kotów nie da się nie kochać, a jeszcze takie cudo jak Pumek...
Na pewno uda Ci się Izo znaleźć mu dobry domek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości