![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Wszyscy kociarze wymiziajcie swoje kociaste
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ATA pisze: I z tej okazji moi kochani sąsiedzi zasypali proszkiem do prania, całe kocie jedzenie jakie dla dziczków wyniosłam. Tacy tu "ludzie" mieszkają![]()
To tak jak w bloku, w którym mieszka moja babcia. Kilka lat temu było tam bardzo dużo kotów, którym żyło się chyba dobrze. Dużo osób dawało im jedzenie, a koty mogły spać w piwnicach.ania1985 pisze:patrze przez okno i widze te biedne koty...chodzą między samochodami na parkingu, po kilkadziesiat razy dziennie przełazą przez ulice...tak mi ich szkoda...moja Kicia sobie słodko śpi na kocyku, najedzona i szczesliwa, a one takie biedne...nawet nie wiem czy one jedzą to co im wynosze, bo nie wiadomo gdzie im to jedzenie zostawic zeby znalazly, i zeby nikomu nie przeszkadzalo...jeszcze pare lat temu mialy mieszkanko w piwnicach, ale teraz to mozna juz o tym tylko pomarzyc. w moim bloku to juz w ogole nie ma szans zeby cos dla nich zorganizowac, bo gorszego idioty niz nadpobudliwy "zarządca" przejety swoja rola , nie spotkalam jak dotad...okna do piwnic zakratowane, klatka na fotokomurke blee itd..
musialam napisac , wyzalic sie, bo tak mi jakos sie smutno troche zrobilo z tego powodu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości