Pumuś vel Węgielek
Dzięki Żonkilku za miłe słowa. Fotka z Pysią jest super, ale gdybym dała ją do avatarku, Pucusiowi i Ptysiowi mogłoby być przykro
Nie tylko wygląda, Borysku. Nie tylkoBorysek pisze: Pumek to taki słodki DIABEŁ(ek)... Przynajmniej na takiego wygląda
Moja Pysia to tak burczała przez 1,5 tygodnia, że miałam ubaw po pachy. No i oczywiście nie spoczęła dopóki kaftanika nie porwała na strzępy Gdyby musiała w nim chodzić jeszcze z parę dni, trzeba by bylo założyć nowyDośka pisze:mnie się zdaje, że Ty go już nie oddasz..On juz Was kocha...ps. my już 2 dni po zabiegu, mamy się całkiem nieżle tylko kicia patrzy na mnie jak na wariatkę ktora kaze jej nosić jakiś kaftan
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny, z tymże Dośko na fotce z Pumciem jest moja dziewczynka Pysia Ptyś to ten trójkolorowy z puchatą kitą.
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny, z tymże Dośko na fotce z Pumciem jest moja dziewczynka Pysia Ptyś to ten trójkolorowy z puchatą kitą.
Ale to jest bardzo proste
Pysia jest stalowo-szara i ma białe skarpetki (na obrazku z moim podpisie jest pierwsza z lewej), Pucuś który mi najbardziej przypomina Twoją kicię, jest buraskiem i nie ma kawałka uszka (na zdjęciu pierwszy z prawej). Ptyś to ten kolorowy z puchatą kitką, natomiast Pumka chyba każdy kojarzy
Pysia jest stalowo-szara i ma białe skarpetki (na obrazku z moim podpisie jest pierwsza z lewej), Pucuś który mi najbardziej przypomina Twoją kicię, jest buraskiem i nie ma kawałka uszka (na zdjęciu pierwszy z prawej). Ptyś to ten kolorowy z puchatą kitką, natomiast Pumka chyba każdy kojarzy
-
- Informacje
-