Ona sie tam nie utzrymala tylko zaklinowal, ale po 5 min. mialczenia postanowila zeskoczyc na ziemie
I skoro mowa o akrobacjach i wlazeniu kotow na dziwne i wysokie miejsca obserwacyjne
Moze wszystkie koty potrafia lazic po drzewach, ale to i tak za karzdym razem wielkie widowisko
i zdjecie (szklarniane) dalej nie wiem jak ona tam wlazi (na okolo nie ma drzew)
Fotki Waszych pupili.
- Kasia i Maniuś
Faktycznie Borysku dawno nie było zdjęć Polci.
Ale jestem dumnym kocurkiem Śliczne zdjęcie Wymiziaj ją od nas
Ale jestem dumnym kocurkiem Śliczne zdjęcie Wymiziaj ją od nas
Dzięki za uznanie Mizianki przekazane
Fotka jest tylko jedna, bo zdjątka (niewiele) robiłem na łapu capu przed samym wyjazdem z działki (jakieś 2 tyg. temu). I w sumie to jedno mi się podoba
Polusia wygląda jakby warowała ale tak naprawdę, na tym zdjęciu wpatrzona jest we wróbla, który sobie przysiadł na płocie Zapędy łowieckie to ona ma olbrzymie i gdyby luzem biegała, to pewnie co chwilę przynosiłaby mi jakąś zdobycz
Ktoś tu nam obiecał (jeszcze zimą...) jakiś album z Egiptu...
Fotka jest tylko jedna, bo zdjątka (niewiele) robiłem na łapu capu przed samym wyjazdem z działki (jakieś 2 tyg. temu). I w sumie to jedno mi się podoba
Polusia wygląda jakby warowała ale tak naprawdę, na tym zdjęciu wpatrzona jest we wróbla, który sobie przysiadł na płocie Zapędy łowieckie to ona ma olbrzymie i gdyby luzem biegała, to pewnie co chwilę przynosiłaby mi jakąś zdobycz
Ktoś tu nam obiecał (jeszcze zimą...) jakiś album z Egiptu...
Piękna dziewczyna z Polci. Mizianki ślemy i pozdrawiamy serdecznie
-
- Informacje
-