Fotki Waszych pupili.
Jakie kompleksy????? Ja z takim samych zachwytem oglądam Twoje futerka i wszystkie inne, które mam przyjemność podziwiać w tym wątku. Koty są absolutnie piękne, pełne gracji, urzekające - po prostu niezwykłe i dlatego tak je kochamy. No, może jednak nie tylko dlategoDaffodil pisze:I jak tu nie wpaśc w kompleksy .Ato, nie wierzę, że może byc jeszcze ładniejszy
Ale Fiodorek jest piękny
Dziękuję w imieniu Ptysia, Pysi, Pucusia i Pumka
Super fotki Zwłaszcza ta w wannie
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2008, 09:40 przez Iza-Erin, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem pod wrażeniem zdjęcia w wannie Moje przeczuwają coś złego jak tylko wezmę je na ręce i przekraczamy próg łazienki, a kiedy zbliżamy się do wanny/ umywalki wczepiają się pazurami w koszulkę (i ciało przy okazji), odwracając przy tym głowę w drugą stronę. Kiedy trzymam je bezposednio np. nad wanną już chcą dezerterować, a włożenie nawet do suchej wanny kończy się wrzaskiem i próbą ucieczki.
A siedzenie w wannie razem z wodą i pianą Dla moich głuptasów to niemozliwe
A siedzenie w wannie razem z wodą i pianą Dla moich głuptasów to niemozliwe
Moja czwórka lubi siedzieć w wannie i "łapać" wodę lecącą z kranu, ale kapieli jeszcze nie próbowaliśmy. Myślę, że raczej nie byliby zachwyceni
- Kasia i Maniuś
Mój maniek pije wodę tylko z miski ustawionej w wannie; łazienka to jego żywioł, przecież tam ma jeszcze kuwetę i pralkę. Jak wczoraj brałam kąpiel w wannie pełnej piany nie mogłam się od niego odpędzić, w efekcie pychol miał w pianie, a łapki mokre od sprawdzania czy nie za gorąca woda
-
- Informacje
-