dyzio_miszcz pisze:Witam
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy w pocie czoła oddawali głosy na adopcje.org, to Wy wygraliście ten konkurs, za co serdecznie dziękuję w imieniu wszystkich zwierzaków których ogłoszenia znajdują się na adopcje.org.
Bardzo dziękuję również tym, którzy ten wątek założyli i utrzymali na topie, tak by więcej osób mogło go znaleźć.
Już otrzymałem oficjalne powiadomienie o wygraniu konkursu, więc 10 tysięcy złotych w postaci reklamy strony a co za tym idzie reklamy zwierzaków do adopcji stało się faktem.
Mam ogromną nadzieję, że pomoże przełamać to urlopowy wysyp zwierzęcych nieszczęść, którymi zapełniają się schroniska i dać wymierne efekty w postaci nowych domów.
Wątek w którym głosowaliście przywrócił mi również wiarę w ludzi, w to co robię i na co przeznaczam każdy zarobiony grosz i setki godzin, które siedzę przy komputerze.
Może niewiele osób zdaje sobie sprawę, że gdyby nie było forum miau, nie byłoby adopcje.org - to tu, i dzięki forumowiczom narodził się pomysł portalu adopcyjnego, z zakazem wjazdu dla rozmnażaczy.
Mam nadzieję, że będę miał okazję niebawem odwdzięczyć się nową, inną stroną o której na razie wiedzą tylko 3 osoby
Pozdrawiam i dziękuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości