duża kocica gryzie malucha

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

16 października 2008, 21:10

moja kocica (8 m-cy) i mój new tygodniowy kotek mieszkają u mnie razem. kotka gryzie malucha, ale i go myje. Czy te gryzienie jest dla niego bolesne? czy to tylko zabawa? razczej to nie bedzie ze złosci bo jak wspomniałam też go myje.
Dot i Banzaj

18 października 2008, 10:33

Słuchaj...ona go nie gryzie ona go myje z brudu.Moje,też tak sobie robią i jest im przyjemnie.Kocica myje malucha.
Gość

20 października 2008, 18:09

nie, ona zdecydowanie go gryzie. przewraca go, potem łapie za szyję i gryzie gdzie popadnie. (jeszcze tak śmiesznie tynimi łapami przebiera)
xxagaxx

22 października 2008, 14:47

Anonymous pisze:nie, ona zdecydowanie go gryzie. przewraca go, potem łapie za szyję i gryzie gdzie popadnie. (jeszcze tak śmiesznie tynimi łapami przebiera)
Może po prostu chce się bawić?
Hikari

22 października 2008, 14:56

Anonymous pisze:nie, ona zdecydowanie go gryzie. przewraca go, potem łapie za szyję i gryzie gdzie popadnie. (jeszcze tak śmiesznie tynimi łapami przebiera)
Chyba chce się bawić. Mój kot tak często tylnymi łapkami macha, gdy złapie np. myszkę albo poduszkę. (Albo moją rękę :P )
ODPOWIEDZ
  • Informacje