no naprawde
dzisiaj mamy prawdziwy pokaz fotek
ale najśmieszniejszy jest kotek w garczku
gdzie te kociaste nie wejda:)
wszedzie musza sprawdzic co sie dzieje;)
Fotki Waszych pupili.
Amika - wskazany wątek przestudiowany Jak tylko znajde odpowiednie foto obiecuje dopełnić formalności
Esme - świętne fotki wspomnieniowe Twoje kociaki robią niesamowite wrażenie - połączenie szylkretu i białego, rudości, a do tego te pozy - miodziooo
Aniu, wiem z autopsji, ze zabawka która sie nigdy kotu nie nudzi to skarb U nas krakvetowe myszki są naj, ale jedyny wychodzący Smerf je permamentnie zagryza Zaraz po tym słomki od napojów i kauczuki, te niestety czesto sie gubią czemu towarzyszy wielkie kocie rozczarowanie
Będe poprawna politycznie, moje koty są w typie persów szynszylowych, ich rodzice wyglądają dokładnie tak samo. Choć uwielbiam maine coony, norweskie leśne i syberyjczyki w odmianie neva masquarade, to moje kociaki zachwyciły mnie świetnym persim charakterem, przy zupełnie innej sylwetce
Esme - świętne fotki wspomnieniowe Twoje kociaki robią niesamowite wrażenie - połączenie szylkretu i białego, rudości, a do tego te pozy - miodziooo
Aniu, wiem z autopsji, ze zabawka która sie nigdy kotu nie nudzi to skarb U nas krakvetowe myszki są naj, ale jedyny wychodzący Smerf je permamentnie zagryza Zaraz po tym słomki od napojów i kauczuki, te niestety czesto sie gubią czemu towarzyszy wielkie kocie rozczarowanie
Będe poprawna politycznie, moje koty są w typie persów szynszylowych, ich rodzice wyglądają dokładnie tak samo. Choć uwielbiam maine coony, norweskie leśne i syberyjczyki w odmianie neva masquarade, to moje kociaki zachwyciły mnie świetnym persim charakterem, przy zupełnie innej sylwetce
Kociaki przecudne!
A sesja "garnkowa" przypomniała mi coś. Kiedy to było
A sesja "garnkowa" przypomniała mi coś. Kiedy to było
Dzięki Aniu!
Może kiedyś wydam kalendarz ze zdjęciami moich kotów.
Fajnie byłoby mieć kalendarz z naszymi forumowymi kotamiEsme pisze:dobry pomysł, kiedyś robiłam kalendarze z Garou, czemu by nie z kociamiIza-Erin pisze:Dzięki Aniu!
No to trzeba zrobić zestaw zdjęć i zamówić taki kalendarz dla wszystkich chętnych. To chyba jak najbardziej dałoby się zrobićAmika pisze:Fajnie byłoby mieć kalendarz z naszymi forumowymi kotamiEsme pisze:dobry pomysł, kiedyś robiłam kalendarze z Garou, czemu by nie z kociamiIza-Erin pisze:Dzięki Aniu!