Pierwsza rujka:)
mogła zajść w ciąże , ael może także wchodzić w kolejną ruję.
-
A jesli zaszla w ciaze,to bedzie mozna zrobic jej zabieg, mam ciezka sytuacje i wlasciciel mieszkania w ktorym wynajmuje pokój zapowiedzal ze nie chce miec malych kotkow w domu.I tak mi pozwolili trzymac koteczke. Jestem zalamana
- Kasia i Maniuś
Udaj się jak najszybciej do weta on pewnie oceni sytuację.
Ja niestety Ci nie pomoge czy jest czy nie.
Natomiast moja kotka własnie dochodzi do siebie w szafie po strylce. Naskarżyła sie wszytskim jaka to ja nie dobra i posżła odpoczywać.. Szkoda mi jej strasznie, ale mam nadzieje ze ża 2 dni już bedzie normalnie.
Natomiast moja kotka własnie dochodzi do siebie w szafie po strylce. Naskarżyła sie wszytskim jaka to ja nie dobra i posżła odpoczywać.. Szkoda mi jej strasznie, ale mam nadzieje ze ża 2 dni już bedzie normalnie.
Można, im wcześniej tym lepiej.~~Kreska~~ pisze:A jesli zaszla w ciaze,to bedzie mozna zrobic jej zabieg, mam ciezka sytuacje i wlasciciel mieszkania w ktorym wynajmuje pokój zapowiedzal ze nie chce miec malych kotkow w domu.I tak mi pozwolili trzymac koteczke. Jestem zalamana
Jak tylko uspokoi się po rujce, umów się z wetem na zabieg.
Głaski dla dzielnej koteczkidyjka pisze: Natomiast moja kotka własnie dochodzi do siebie w szafie po strylce. Naskarżyła sie wszytskim jaka to ja nie dobra i posżła odpoczywać.. Szkoda mi jej strasznie, ale mam nadzieje ze ża 2 dni już bedzie normalnie.
I niech szybko zapomni jaka ta jej Pani była niedobra
-
- Informacje
-