Potrzebna pomoc
Hej.. To znow ja.. Bylam z moja mala kotka( 6 tygodniowa) u weterynarza i pytalam sie dlaczego moja kicia robi kupke tylko co okolo 3 dni.. on powiedzial mi ze to nic powaznego.. zbadal kicie i powiedzial ze jest zdrowa.. Ale mnie troche martwi to ze ona nie robi kupy.. tylko siusiu... i ma troche wiekszy brzuszek... Masuje jej brzusio.. Je tylko kurczaka i mleczko dla kociat i wode.. Czy sa jakies sposoby zeby jej pomoc?
Kot robi qupala codziennie, takie maleństwo raczej 2x dziennie.Trzy dni to raczej nie jest prawidłowo.Wejdź na xxxxxxxxxx, tam co chwilę mają na odchowaniu takie maleństwa i naprawdę olbrzymie doświadczenie, poza tym odpowiedź i pomoc uzyskasz natychmiast.Jest tez lista dobrtch wetów z całej Polski.
pilnie niech jeszcze inny lekarz obejrzy brzuszek kota jeszcze raz . Jest to rzeczywiscie trochę za rzadko oddawany kał przez nią . Przede wszystkim jeszcze jedno jak robi kupę czy ona jest normalna czy bardzo twarda.
można robić ciepłe okłady na brzuszek i delikatnie masować brzuszek. Ale dobrze byłoby aby lekarz się wypowiedział czy zwierzę ma problemy z wypróżnianiem jelit. To przy typowym badaniu palpacyjnym brzucha już można stwierdzić.
-
- Informacje
-