Choinka z kotem.

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Asik L&L&L

21 grudnia 2009, 21:32

Tak wygląda moja choinka przed świętami.
A jaka będzie po świętach?

Ciekawa jestem jak Wasze choinki wyglądają w domkach gdzie są kotki.
Podzielcie się swoimi obserwacjami :roll:
Awatar użytkownika
Amika

21 grudnia 2009, 23:02

U nas w ubiegłym roku cały czas wyglądała tak samo :D , a tegoroczna jeszcze na balkonie czeka na przystrojenie.

Obrazek

Jusia i Dyzio zadowoliły się pomocą przy ubieraniu :twisted: Potem już ich nie interesowała. No chyba tylko, by sobie pod nią poleżeć
Mam grzeczne koteczki prawda? :lol:
Hikari

24 grudnia 2009, 09:25

Grzeczniutkie! :lol: :lol: Mój młodzieniec obwąchał gałązki, łapką trącił bańkę i stwierdził, że jednak nie jest leśnym zwierzem - choinka choinką, ale ułożone pod nią legowisko jest o wiele bardziej interesujące... :twisted:

Przy okazji, wszystkim kociastym - i oczywiście ich właścicielom!! :lol: - składamy życzenia zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie :) :) :)
Obrazek
Marti :)

24 grudnia 2009, 11:33

Przyszedł grudzień,przyszły święta
Ja o was wciąż pamiętam
więc przesyłam wam życzenia
niech się spełnią wasze marzenia
powodzenia,pomyślności
i najlepiej trzeźwych gości
niech kolędy wyśpiewują
przy tym bardzo nie fałszują
zdrowia w te świąteczne dni
i miłości życzę wam.

MARTA :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
ania1985

24 grudnia 2009, 16:46

Wesołych Świat dla wszystkich Forumowych Kociakow i ich Duzych przyjaciol:)

A i K. :)
Awatar użytkownika
Kasia i Maniuś

25 grudnia 2009, 17:05

Wesołych Świąt życzą Kasia, Natalka, Radek i szalone kociaki: Tiffka i Maniuś

Nasz Maniuś wczoraj od świeczki ze stroika przypalił sobie wąsiki.
Awatar użytkownika
Esme

27 grudnia 2009, 18:15

Wprawdzie juz niby po świetach, ale Wszystkiego Najlepszego zawsze mozna jeszcze życzyc :P
Moje kociaki w tym roku nie napastują choinki, tylko czasem sie pod nią wylegują. Misia za to próbuje gryźc lampki na oknie :twisted:
Awatar użytkownika
Pierozek
Kontakt:

27 grudnia 2009, 19:12

Moja kota w domu i u babci nie ciągnęła do choinki :p
Zresztą, nawet jakby, w tym roku zaopatrzyłem się w plastikowe bombki :D
isabell36

03 stycznia 2010, 22:08

Moja kota zrobiła mi niespodziankę na święta: dzień przed wigilą dostała rujki (ma dopiero 4,5 miesiąca) dodatkowo, a może dlatego strasznie napastowała choinkę :twisted: Bombki walały się po całym pokoju (na szczęście są plastikowe), a cukierki czekoladowe ściągała na zmianę z moją córką :? . Całe święta byłam budzona o 4 rano namiętnym miałakaniem albo odwieszałam bombki na miejsce :wink: Dobrze chociaż, że cukierki jadła tylko córka :lol: bo jeszcze skończyłoby się u weta :x
Podaje link do stronki Belli bo nie moge dodać zdjęć http://www.pupile.com/Koty/bella53
Awatar użytkownika
Asik L&L&L

04 stycznia 2010, 11:56

isabell36 pisze:Moja kota zrobiła mi niespodziankę na święta: dzień przed wigilą dostała rujki (ma dopiero 4,5 miesiąca) dodatkowo, a może dlatego strasznie napastowała choinkę :twisted: Bombki walały się po całym pokoju (na szczęście są plastikowe), a cukierki czekoladowe ściągała na zmianę z moją córką :? . Całe święta byłam budzona o 4 rano namiętnym miałakaniem albo odwieszałam bombki na miejsce :wink: Dobrze chociaż, że cukierki jadła tylko córka :lol: bo jeszcze skończyłoby się u weta :x
Podaje link do stronki Belli bo nie moge dodać zdjęć http://www.pupile.com/Koty/bella53
Możesz dodawać zdjęcia przez fotosik :)
Awatar użytkownika
Amika

04 stycznia 2010, 13:11

Asik L&L&L pisze:
isabell36 pisze:Moja kota zrobiła mi niespodziankę na święta: dzień przed wigilą dostała rujki (ma dopiero 4,5 miesiąca) dodatkowo, a może dlatego strasznie napastowała choinkę :twisted: Bombki walały się po całym pokoju (na szczęście są plastikowe), a cukierki czekoladowe ściągała na zmianę z moją córką :? . Całe święta byłam budzona o 4 rano namiętnym miałakaniem albo odwieszałam bombki na miejsce :wink: Dobrze chociaż, że cukierki jadła tylko córka :lol: bo jeszcze skończyłoby się u weta :x
Możesz dodawać zdjęcia przez fotosik :)
To wcale nie jest koniecznie.
Można dawać bezpośrednio z pupile.
Wystarczy otworzyć zdjęcie i z właściwości skopiować link wstawiając go tutaj między Zdjęcia trochę za duże ale początkującym chyba można wybaczyć :wink:

O tak :D

Bella

Obrazek
isabell36

05 stycznia 2010, 20:16

Dziękuję za rady :P zaraz będę próbować swoich sił :!: ciekawe czy się uda :?:
Acha rujka się skończyła, a choinka nadal stoi, trochę sfatygowana ale cała (oczywiącie bez cukierków) :P
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2010, 20:23 przez isabell36, łącznie zmieniany 1 raz.
isabell36

05 stycznia 2010, 20:20

Amika ! Pomocy, znowu tylko linki zamiast zdjęć, jak otwierałam zdjęcie i wchodziłam we właściwości to nic nie mogłam skopiować.

właśnie mi się udało :lol: ale też jest wielkie. Wybaczcie....
Awatar użytkownika
kiweron

07 stycznia 2010, 14:54

Witajcie,
Co do choinki, my naszą Bellę wprowadzaliśmy stopniowo w "tajniki świątecznej dekoracji".
W 2006 roku były to jej pierwsze święta. Ponieważ jako mały kociak dosyć często skakała po tapetach i firankach baliśmy się i o choinkę, i o nią samą (przecież, gdyby skoczyła na choinkę, przewróciłaby drzewko i zrobiła sobie krzywdę). Więc zamiast choinki w Grudniu 2006 była girlanda na ścianie. Wyglądało to równie efektownie, a kicia krzywdy sobie nie zrobiła. To samo było w 2007 roku. Od Grudnia 2008 ubieramy dużą choinkę, i tak jak kotki Amiki, nasza Bella zadowala się "pomocą w trakcie ubierania i rozbierania". Reszta jej nie interesuje.
Za bardziej interesujące uważa wyjście na stół i biały obrus w trakcie wizyty księdza, ale to już inna historia.

Spóźnione o tydzień, ale szczere życzenia dla Wszystkich użytkowników Forum, i przemiłych lekarzy Krak-vetu Szczęśliwego 2010 Roku!
Awatar użytkownika
Esme

07 stycznia 2010, 18:52

Ja swoją choinkę rozebrałam już w ubiegłą sobotę. Tak jakoś mam, że uwielbiam choinke przed swiętami i w trakcie, a potem jakoś mnie przytłacza. Swoje koty przechwaliłam. Rudzielec uparcie ściągał rajskie jabłuszka, czasem tez mniejsze bombki, przynosił do kuchni i rozkładał się dumnie na podłodze, jakby to byla jakaś zdobyczna mysz. Nawet nie sposób było się na niego gniewac :twisted: :P
ODPOWIEDZ
  • Informacje